Digidexo.com

Magnesium Relief for mage syre

Nesten alle kan forholde seg til følelsen av å brenne i halsen på grunn av acid reflux. Enda mer trolig ha følt dårlig fordøyelse og oppblåsthet. Disse betingelsene også er kjent som gastritt og syre tilbakeløp. Mer enn sannsynlig, du besøker den lokale stoffet butikken for en flaske antacids fordi det synes å være den mest logiske tingen å gjøre for å lindre ubehag. Men har du noen gang slutte å lure på akkurat hva det er i en syrenøytraliserende eller medisiner som gjør at du føler deg bedre?

Hva er Magnesium?

Magnesium er et nødvendig mineral som normalt produseres av kroppen for å hjelpe til med immun-og fordøyelsesfunksjoner. Dette mineralet hjelper også på andre områder av kroppen. Når nivået av magnesium i legemet er for lav, blir overskudds magesyre produsert. Det overskytende syre, eller mage galle, kan spise bort på fôr i magen eller det kan krype tilbake opp spiserøret og forårsake halsbrann og sure oppstøt.

Hvorfor er magnesiumhybrid- Brukes til å behandle mage syre?

Magnesium er til stede i de fleste medikamenter som benyttes til behandling av magesyre tilstander som sure oppstøt og gastritt. Mineralet absorberer overflødig magesyre. Når overdoser av magesyre har blitt redusert til normale nivåer av magnesium i disse rettsmidler, er de tegn og symptomer på forholdene redusert.

Medisiner med Magnesium

Det er mange kjente antacide medisiner på sokkelen på din lokale stoffet butikken som vil hjelpe lindre acid reflux eller mild gastritt - Mylanta, tums, Phillip Melk av Magnesia og Maalox, bare for å nevne noen. Sørg for å følge alle doseringsinstruksjonene ordentlig, og aldri overstige den anbefalte doseringen i forsøk på å bli kvitt smerter raskere. For mye magnesium kan føre til for mye magesyre for å bli absorbert, noe som gjør kroppen din en yngleplass for mange bakterier. Dette er en av grunnene til eldre mennesker er så utsatt for fordøyelses infeksjoner; som du blir eldre, kroppen produserer mindre magesyre, og dermed hindre kroppen fra bekjempelse av bakterielle eller andre infeksjoner som kan bli introdusert inn i kroppen gjennom maten du spiser.

Hvis du tar noen over-the-counter medisiner som er nevnt ovenfor og fremdeles føler deg ukomfortabel, gå til lege så snart som mulig. Magesår kan utvikle seg i mennesker som lider av gjentatte ganger fra gastritt og sure oppstøt, og de krever en annen behandling helt.