Digidexo.com

Medisinering for blære og Colon Pain

Medisinering for blære og Colon Pain


Mange forskjellige sykdommer påvirke blæren og tykktarmen og smerte er ofte et symptom. Typer smerte kan variere fra en dypt stikkende smerte i en brennende følelse til en kjedelig bankende verke. Noen ganger kan det være vanskelig å skille mellom lokalisert smerte i blæren, og som kommer fra en kolon problem. I noen tilfeller medisiner kan ikke være et alternativ, men hvis det er, hva slags medisiner leger bruker til å behandle din smerte vil være forskjellig avhengig av diagnose.

Steroider

En av de vanligste årsakene til blære og tykktarm smerter er betennelse. Leger vanligvis fore steroider for å behandle en rekke sykdommer som forårsaker inflammasjon.
Noen av de vanligste årsaker til betennelse i tykktarmen inkluderer irritabel tarm-syndrom, ulcerøs kolitt og Crohns sykdom. Prednisolon er den vanligste steroid er foreskrevet for betennelse i tykktarmen. Hvis kolon smerte er forårsaket av et problem i endetarms området som en anal fissur, kan legen forskrive et kortikosteroid krem ​​for å få ned betennelsen.

Antibiotika

Den medisinske betegnelsen for betennelse i blæren er blærekatarr, og dette kan være forårsaket av alt fra en enkel blære infeksjon til blærekreft. Leger foreskrive ulike antibiotika for infeksjoner, og mens disse stoffene ikke behandle smerte symptom, gjør de behandler årsaken til smertene.

Antidepressiva

Antidepressiva som Tofranil hjelpe slappe av blæren og også blokkere smerte. Tofranil er en trisykliske antidepressiva som blokkerer smerte i blæren og slapper den til å bringe ytterligere lettelse.
Leger også foreskrive trisykliske antidepressiva eller SSRI for kolon smerte. Disse to typer av antidepressiva virker spesifikt i tarmen for å blokkere smerte fra sykdommer som irritabel tarm-syndrom.

Antihistaminer

Antihistaminer lindrer urin haster, noe som kan føre til blære smerte hvis du ikke har umiddelbar tilgang til et toalett. De er ofte foreskrevet for en tilstand kalt interstitiell cystitt. Også kjent som smertefull blære, denne sykdommen forårsaker sterke smerter i blæren og bekkenområdet. At smerte noen ganger sprer seg til tykktarmen når halsbrann er også involvert.

Elmiron

Elmiron er en ny medisin utviklet spesielt for å behandle interstitiell cystitt. De arbeider for å beskytte slimhinnen i blæren fra noe i urinen som kan skade blæreveggen. Det kan ta flere måneder for denne medisinen for å avlaste blæren smerte.

Reseptbelagte medisiner

Noen ikke-reseptbelagte medisiner kan lindre blære og tykktarm smerte. Ibuprofen arbeider for å lindre smerte ved å redusere betennelse, så det er perfekt som en midlertidig løsning for blære og tykktarm smerte. Men ibuprofen kan føre til store smerter hos personer som har noen kolon forhold, så bruk den med omhu.
Paracetamol er et klassisk smertestillende. Leger kan foreslå en sterkere dose av paracetamol som Tylenol 3 for sterk blære eller kolon smerter som ikke er dårlig nok til å kreve noen av reseptbelagte medisiner.