Digidexo.com

Bland Diet for GERD

Hvis du har GERD (gastroøsofageal reflukssykdom) så du er klar over de ubehagelige symptomer at det fører til: en brennende smerte i brystet (halsbrann), fordøyelsesbesvær, og en bitter smak i munnen. GERD oppstår når den nedre åpningen til spiserøret (røret som går fra munnen til magen) lukkes ikke skikkelig og lar innholdet i magesekken kommer opp i spiserøret. Hvis venstre ubehandlet, kan GERD føre til mer alvorlige helseproblemer. Så det er viktig å få riktig behandling fra legen din og spise en diett som vil redusere symptomene på GERD.

Gerd Diet

Hvis du har GERD bør du være spesielt oppmerksom på kostholdet ditt. Spis en sunn diett av lav-kalori, lav-fett og lite sukker mat, inkludert grønnsaker, magert kjøtt og fisk, hele korn, ikke-sitrusfrukter og bønner. Hold deg unna mat som utløser GERD symptomer. Mindre enn 30 prosent av ditt daglige kaloriinntak bør komme fra noen form for fett; spiser mindre enn 300 mg kolesterol inneholder matvarer om dagen; begrense natrium inntaket til 2400 mg per dag; og spise en diett som hjelper deg å opprettholde en sunn vekt. Besøk en ernæringsfysiolog som kan hjelpe deg med å utvikle en næringsrik og balansert kosthold som ikke vil forverre din GERD.

Mat og drikke du bør unngå

Ganske mange av mat og drikke kan irritere slimhinnen i spiserøret gjør GERD symptomer verre. Matvarer for å unngå å inkludere: stekt mat, sitrusfrukter, tomater, peppermynte, fet mat som croissanter, donuts, paier, kaker, iskrem, sauser, kremfløte, smør, egg, fett kjøtt, lunsj kjøtt og pølser, kremete retter og supper , krydret mat, chili og jalapeno peppers, potetgull og sjokolade. Drinker å unngå å inkludere: noen form for alkohol, kaffe, frukt og tomat juice, melk, sjokolademelk, brus og myntete.

Anbefalt mat og drikke

Matvarer som du kan spise for å bidra til å helbrede din GERD inkluderer: vanlig brød, pasta, fettfattig muffins og kjeks, bagels, frokostblandinger og ruller; engel mat og svamp kake, lav-fett cookies, sorbet og italiensk is, fettfattig yoghurt og fettfattig iskrem; lav-fett dressinger, fettfattig ost, margarin og vegetabilsk olje; ikke-sitrusfrukter; magert kjøtt, fisk, skalldyr, tofu, bønner og erter; bakt, kokt og potetmos med lettmelk, ris og pasta; fettfri supper og buljonger; og vanlig grønnsaker. Drinker du kan ha på GERD dietten inkluderer skummet og lettmelk, kulturmelk, juice (ikke-sitrus), koffeinfri og ikke-mynte urtete.

Andre ting du kan gjøre for å redusere GERD Symptomer

Du bør unngå mat eller drikke som gjør dine GERD symptomer verre. Spis mindre måltider, og spise oftere, slik at du ikke legger press på den nedre åpningen av spiserøret; ikke legg deg ned innen tre timer etter at du har spist et måltid; løfte hodet av din perle 6 til 8 inches ved hjelp av tre blokker under bedposts, for å holde magen innholdet i å stige opp i spiserøret om natten; og hvis du er overvektig, gå ned i vekt for å minske presset på magen.