Digidexo.com

Diett for Silent Acid Reflux

Silent acid reflux sykdom er faktisk en tilstand som kalles laryngofaryngeal reflux. Tilstanden er taus fordi en pasient ikke har de typiske symptomer på syre reflux. Halsbrann er et vanlig symptom på sure oppstøt, men noen stille syre reflux lider ikke har halsbrann i det hele tatt. Tilstanden oppstår når magesyre strømme inn i spiserøret gjennom spiserørlukkemuskel, og videre inn i halsen.

Matvarer for å unngå

Symptomene på laryngofaryngeal reflux er annerledes enn symptomene på acid reflux. En hes hals, kronisk hoste, post-nasal drypp, brennende følelse i halsen, heshet og svelgevansker er symptomene på lydløs syre reflux.

Ikke alle lidende av acid reflux vil ha problemer med den samme maten, men noen matvarer føre til problemer for flere mennesker enn andre matvarer. De med lydløs acid reflux bør overvåke sine symptomer for å avgjøre om å unngå disse utløse mat har noen fordeler. Unngå sjokolade, koffein, sitrusfrukter, peppermynte, løk, hvitløk, krydret mat og tomater for å redusere symptomene på lydløs acid reflux samt esophageal acid reflux.

Vekttap

Å miste noen vekt er en av de beste midler for lydløs syre reflux. Når en pasient er overvektig, er det en overskytende mengde av trykket på magen, noe som kan føre til syre til å bli tvunget inn i spiserøret. Hos pasienter som lider stille acid reflux, reiser magesyre fra spiserøret i halsen, forårsaker hals ubehag.

Spis et velbalansert kosthold som eliminerer ca 500 kalorier fra det daglige menyen. Planlegg din vekttap diett for å inkludere magre proteinkilder fra kylling og fisk, komplekse karbohydrater fra frukt og grønnsaker og sunt fett som olivenolje og rapsolje. Unngå enkle sukker og bearbeidet mat med sunt kosthold.

Mat Journalføring

Start en matdagbok for å finne de utløse mat som forverrer dine tause syre reflux symptomer. Det er noen vanlige matvarer som forårsaker symptomer i mange mennesker, men hver sak er forskjellig. Din mat journal vil hjelpe deg å finne matvarer som ser ut til å føre til at symptomene forverrer seg. Hold journal for et par måneder og skrive ned hver mat som du forbruker. Hold styr på dine symptomer hver dag, og etter hvert vil du merke en sammenheng mellom de matvarer som du spiser og symptomer som du føler.

Mat tidsskrifter er et verktøy som du bare trenger å holde for en kort tid. Slutte å holde maten journal når du oppdager de spesielle matvarer som påvirker din tause acid reflux.