Digidexo.com

Hva er de helsemessige fordelene av Jiaogulan Tea?

Hva er de helsemessige fordelene av Jiaogulan Tea?


Jiaogulan er en urt som finnes ofte i Kina og andre asiatiske land. Den har en rekke programmer, inkludert urtete, og tilbyr flere helse og anti-aging fordeler. Det er både en adaptogen og antioksidant, og inneholder en rekke proteiner, mineraler, vitaminer og aminosyrer. Jiaogulan er svært lik Ginseng - ofte beskrevet som den sørlige Ginseng; Men studier har funnet at Jiaogulan stiger de helsemessige fordelene av Ginseng på mange måter.

Senker kolesterol

Ifølge vitenskapelige studier i Kina, forbedrer Jiaogulan evnen av leveren og musklene å omdanne sukkeret til energi i stedet for fett. Dette senker kolesterolet ved å redusere HDL i blodet og øke ldls. Jiaogulan forhindrer også blodplater fra aggregere i blodet og forårsaker effekter som ligner på høyt kolesterol.

Regulerer blodtrykk

Jiaogulan fungerer som et blodtrykk regulator, redusere blodtrykket når det er for høy og økende det når det er for lavt. Ifølge Natural News, i en studie utført på 223 pasienter, Jiaogulan regulert på en 82 prosent effektivitet rate, mye bedre enn Ginseng på 46 prosent, og bare litt dårligere enn medisinering Indapamide på 93 prosent blodtrykk.

Regulerer Nervous System

Som et adaptogenic, har Jiaogulan en balanserende virkning på nervesystemet. Stimulert eller hyper systemer roet mens deprimerte systemer er styrket. Ifølge Natural News, i 112 studier, søvn som forbrukes Jiaogulan demonstrert en 89 til 95 prosent søvnforbedring. I tillegg øker den urt styrke, utholdenhet og reaksjonstiden av menneskekroppen, noe som gjør Jiaogulan ideell for idrettsutøvere og konkurrenter. Det forbedrer også en persons evne til å håndtere stress.

Forlenger levetiden

Ifølge Guiyang Medical College, en studie på 1310 friske personer - hvorav mange var over 50 år gammel - Jiaogulan økte kroppens produksjon av superoksyddismutase, eller SOD, en antioksidant som faktisk kan forlenge en persons levetid. Faktisk vil ta 20 mg Jiaogulan en dag i en måned returnere en persons SOD telle til nivåene av hans eller hennes ungdom, og redusere nivået av superoksidradikaler og hydrogenperoksyd i blodet.

Andre helsefordeler

Ved å redusere kolesterol, stress, blodtrykket, og frie radikaler i blodstrømmen, reduserer Jiaogulan sannsynligheten for å pådra forskjellige kardiovaskulære sykdommer, inkludert aterosklerose, hypertensjon, hjertesykdom og slag. Andre fordeler inkluderer stimulering av lymfocytt-aktivitet og dannelse, så vel som dannelse av celler som bekjempe kreft.