Digidexo.com

Måte å bli kvitt gassen etter galleblæreoperasjon

Galleblæren kirurgi er utført for å fjerne en galleblæren på grunn av gallestein eller betennelse. Operasjonen bringer lindring til pasienter som lider av hyppige galleblæren angrep, men det kan være noen pinlige problemer etter inngrepet som gass. Selv om ikke alle opplever en økning i gass smerter etter operasjonen, kan de som gjør finne lindring med behandling.

Evaluer din diett

De matvarer som du spiser bidra til gass smerter og oppblåsthet. Hold en food journal for hver liten bit som krysser leppene. Du vil begynne å se mønstre i maten som spises og når du opplever luftsmerter. Eliminere matvarer som synes å være årsaken til gass én matvare om gangen. Ta deg god tid med eliminering diett for å være sikker på at du pinpointing riktig mat for gass smerte.

Ditt kosthold må inneholde fiber, men det kan være på roten av gass problem. Innta små porsjoner av fiber rik mat på en gang for å sikre at du får nok fiber og du hindre gass smerte. Melkeprodukter kan gi luftsmerter hvis du er laktose intolerant. Vær spesielt oppmerksom på hvordan disse matvarene påvirker din tilstand. Noen pasienter utvikler en intoleranse overfor matvarer etter galleblæreoperasjon selv om de hadde noe problem før prosedyren.

Over skranke medisiner

Du kan bruke medisiner for å bli kvitt bloat og smerte av gass mens du har slike symptomer. Disse medikamentene er tilgjengelig uten resept i de fleste stoff butikker. De jobber raskt for å lindre dine symptomer.

Medisiner er også tilgjengelig for bruk før du spiser matvarer som kan potensielt forårsake problemer. Bruk disse medikamentene når du er på vei ut til middag. Med mindre du kjenner hver ingrediens brukt i en oppskrift når du spiser ute, kan du ved en feiltakelse spiser noe som fører til luftsmerter.

Herbal Treatment

Prøv urtemedisiner for en naturlig behandling for luftsmerter. Peppermynte-te kan hjelpe med luftsmerter og brukes for fordøyelsessykdommer i urtemedisin. Interessant, kan peppermynte hjelpe lindre smerten av en galleblæren angrep før operasjonen.

Cinnamon lagt til dine matvarer kan hjelpe på fordøyelsen etter galleblæren angrep. Kanel er lett legges til en rekke søte retter. Gjør kanel te for en beroligende middel for fordøyelses trøbbel.

Ingefær er et velkjent urt for fordøyelsesproblemer. Hold litt ingefær på hånden for å behandle kvalme samt gass smerte.