Digidexo.com

Hvordan kan jeg sammenligne dekomprimeringsfunksjoner Tabeller Do?

Hvordan kan jeg sammenligne dekomprimeringsfunksjoner Tabeller Do?


Dekompresjonstabeller har vært i bruk i mange år i kiropraktisk kontorer. De brukes for å opprettholde og gjenopprette spinal helse til dem som lider med dårlig rygg. Mens de er ikke billig, koster tusenvis av dollar for high end-modeller, de er en helt nødvendig verktøy for kiropraktorer. De er unikt utformet for å tillate isolering og korrigerende manipulering av ryggvirvlene i ryggen. Når det gjelder å bruke slike enorme pengesummer for hva er egentlig den sentrale del av utstyret for kiropraktorer, er det lurt å sammenligne funksjoner før du kjøper en.

Bruksanvisning

En sammenligning bord dimensjoner. Se etter en total lengde lenge nok til å bli brukt med pasienter opptil 84 inches i høyde, med en bredde på 27 inches. Sjekk tabellen høydeområde, og sørge for at det er rundt 22 tommer til 35 tommer serien. Sammenlign tabellA € ™ s løftekapasitet med ratingen på 600 pounds og en maksimal pasientvekt på minst 400 pounds i tankene. Kjøp en tabell som er en sann komprimering bord med en splitt eller seksjonert tabellen design.

•  Vurder kontrollpanelet. Få et bord med en stor skjerm kontrollpanel som har store, lettleste sifre. Se etter en enkel layout med enkle å bruke funksjoner. Sammenligne monteringsstedet av panelet, som ønsker å sikre at det ikke er montert i et ubeleilig sted som kan forstyrre manipulere pasienten.

Undersøk kvaliteten på konstruksjon som brukes i å lage tabellen så langt som hvor godt det er satt sammen og materialene som brukes til å bygge den. Sammenligne funksjonaliteten til bordet for den jevne motor og stillhet.

Kontroller styrefester for å se om de er uttrekkbar, og dermed eliminere uønsket lastet tabellen bevegelse. Få en komprimering bord med en fot operert strømbryter som er lett og grei adgang. Forsikre deg om at bordet er solid løftehåndtak i begge ender og en tilgjengelig hi-lo-bryteren.

Vurdere enkelhet av pasient hook-up og enkel betjening. Se etter et bord med en brystsele og en distraksjon brakett. Se å se at tabellen har bekken tilt for forbedret lumbar plate isolasjon og manipulasjon samt bekken flexi-stabilisator funksjonalitet som gir maksimal stabilisering for raskere og bedre behandlingstilbud resultater.

Kontroller allsidighet av tabellen. Kjøp bordet med de tilgjengelige programmene. Se etter et bord med seks eller åtte behandling program allsidighet for å maksimere avkastningen så raskt som mulig på investeringen.