Digidexo.com

Natural Cures for Eksem rundt øynene

Naturlig behandling er en voksende kjepphest blant eksem rammet pasienter. Ikke bare er eksem vanlig i kroppen, men det kan påvirke øynene så vel mest spesielt rundt øyelokkene. Det er preget av ødem, skalering, kløe og tørrhet i huden rundt øynene. De naturlige botemidler for eksem rundt øynene gi lindring av eksem symptomer, som er mer praktisk og naturlig.

Tea Tree Oil

Konstant bruk av tree olje er en effektiv, naturlig middel for eksem. Dens repetitiv bruk slutt letter hevelse på den berørte delen. Det kan berolige kløende følelse og tørrhet rundt øynene, som er typiske symptomatiske kjennetegn ved eksem. Imidlertid har ingen medisinsk test ennå å kreve effektiviteten av tea tree olje i lindre sykdommen selv om dens effekt i lettelser symptomene er allerede godt etablert.

Nattlysolje

Nattlysolje er en effektiv middel mot eksem. Den inneholder omega 6 fettsyrer, som er essensielle oljer nyttige i å redusere betennelse og i fuktighetsgivende tørr hud på det berørte området. Nattlysolje kan bli fortært i tablett eller i flytende form, og regnes som en av de beste naturlige rettsmidler for eksem.

Neem

Neem, et tre som finnes i India og andre tropiske land, er god i rense blodet samt lindre tørrhet og betennelse i huden rundt øynene. Neem administreres i kapselform eller direkte lokal applikasjon på den berørte delen.

Probiotika

Probiotika, også kalt gode bakterier, er mikrobielle organismer konsentrert på fordøyelsessystemet. De mener for å hemme veksten av potensielt farlige bakterier og andre skadelige mikroorganismer, forbedre funksjonen av immunsystemet og forsterke den beskyttende barrieren av fordøyelseskanalen. Probiotiske kosttilskudd kan redusere forekomsten av eksem hos barn, spesielt de som er funnet å være sensitive på matallergener. Bortsett fra å være en effektiv kilde til forebygging, er probiotika også brukes til å behandle spedbarn og barn som lider av eksem.

Vann

Eksem er en tilstand hvor huden blir ekstremt tørr og kløende. Det er en indikasjon på at kroppen ikke har tilstrekkelig vannforbruket. Når kroppen er dehydrert, vil det ta vannforsyningen fra andre deler av kroppen til å opprettholde balanse og homeostase. Med den økte etterspørselen av vann med manglende forsyningssikkerhet gitt, vil dehydrering være den resulterende tilstand, som oppfordrer forekomsten av eksem.

Urte kremer og aktuelle kremer kan bare lindre symptomene på eksem rundt øynene for en viss periode av tid. Som medikamenter blir administrert, er det også viktig å ha tilstrekkelig inntak av vann og observere riktig diett for mer effektive resultater. Tilstrekkelig rehydrering garanterer at eksem er unødvendig, gir lindring til det berørte området.

Forebygging

For å forebygge eksem rundt øynene fra verre, holde øye beskyttet mot vanlige irritanter og allergener. Det er best å unngå iført kosmetikk og ikke klø og gni øyet.