Digidexo.com

Pseudomembranøs kolitt Symptomer

Pseudomembranøs kolitt, også kjent som antibiotikaassosiert kolitt, er en fordøyelses tilstand som er utviklet ved bruk av antibiotika. Når noen bruker antibiotika, er det mulig å forstyrre bakteriell balanse av tykktarmen. Dette skyldes i stor grad innholdet i medisin, som det ikke kan skjelne mellom "gode" og "dårlige" bakterier. Som antibiotika er tatt for en gitt tilstand, kan medisinen drepe god bakterier, slik at bakterier til å kjøre frodig. Hvis dette skjer i tykktarmen, kan det føre til at orgelet blir betent og pseudomembranøs kolitt å utvikle seg i den enkelte, spørre noen svært merkbare symptomer.

Diaré

De fleste mennesker med pseudomembranøs kolitt vil lide av diaré. Betennelse i tykktarmen fører til krakk for å flytte på en mye raskere hastighet. Normalt lar fordøyelsesprosessen for væsken som skal absorberes fra avføring når den passerer gjennom tykktarmen. Siden hastigheten av prosessen er nå hurtigere enn før, er krakken igjen i en mer vannaktig tilstand.

Kramper

Betennelsen karakteristisk for pseudomembranøs kolitt kan også føre en person til å lide av magekramper. Prosessen involverer eliminering av avføring den rytmiske kontraksjon og avslapping av musklene i tykktarmen. Som betennelse setter inn, tykktarmen ikke lenger slapper i samme takt som det kontrakter. Dette kan føre en person til å oppleve en krampe i mageregionen av kroppen.

Kvalme

Pseudomembranøs kolitt kan også føre til at symptom på kvalme. Når de dårlige bakterier oppleve en overvekst i tykktarmen, er et toksin slippes inn i systemet. Mens dette toksinet avholdes innen tykktarmen, kan det påvirke staten magen, forårsaker kvalme.

Fever

For noen mennesker, betyr pseudomembranøs kolitt feber. Vanligvis vil dette feber øke en persons kroppstemperatur opp og utover 101 grader F.

Blood

Når noen lider av pseudomembranøs kolitt, kan hun oppdager blod i hennes avføring. Dette kan ses som en mørk, tjæreaktig avføring eller faktiske snev av blod i avføringen, spesielt når den er løs og vannaktig. For andre kan deres avføring også har spor av slim eller puss.

Dehydrering

Pseudomembranøs kolitt kan føre til at noen mennesker til å lide dehydrering. Dette symptomet går tilbake til det av diaré. Hvis kolon er ikke tillatt å reabsorb væsken brukes under fordøyelsen, vil det bli utvist fra kroppen i en persons avføring, potensielt forårsake dehydrering, spesielt når tilstanden forblir ubehandlet.