Digidexo.com

Hvordan bruke naturlig rettsmidler for forstoppelse

Hvordan bruke naturlig rettsmidler for forstoppelse


Forstoppelse er både vanlig og irriterende. De fleste voksne vil oppleve noen grad av forstoppelse på et tidspunkt i livet. Forstoppelse er preget av sjelden avføring (generelt mindre enn tre per uke) samt smerter eller problemer med avføring. Venstre ubehandlet forstoppelse har en tendens til å starte en ond sirkel der forstoppelse symptomer fortsetter å forverres. Det er mange OTC medisiner tilgjengelig for å behandle forstoppelse; Men det finnes også en rekke naturlige botemidler for forstoppelse som bør prøves først.

Hvordan bruke naturlig rettsmidler for forstoppelse

•  Drikk rikelig med væske hver dag. Vann er et utmerket valg fordi det er rikelig, billig og sunt. Opphold godt hydrert er blant de beste naturlige botemidler for forstoppelse.

Forbruker fruktjuicer som sviske, eple eller appelsin regelmessig kan bidra til å stimulere tarmene til å bevege seg og fungere som naturlige botemidler for forstoppelse.

Delta i daglig trening for å få fart på tarmmotiliteten og redusere tarm transitt tid. Trening er fortsatt en av de beste naturlige botemidler for forstoppelse når du er ferdig på en jevnlig basis.

Utvikle en plan ved avføring på en jevnlig basis rundt samme tid hver dag; ideelt i ditt eget bad. Vurdere å gjøre det etter at det største måltidet på dagen for å dra nytte av din naturlige gastrocolic refleks.

Tilsett mer vann løselig fiber til kosthold. Matvarer som frukt, grønnsaker, kli og hele korn er gode naturlige botemidler for forstoppelse. De hjelper produsere bulkier avføring som beveger seg gjennom tykktarmen raskere.

Minimer stivelse slik som poteter, hvitt brød og pasta som kan fremme forstoppelse.

Tenk en daglig bulking fiber supplement som Metamucil eller citrucel hvis kosten tiltak ikke er tilstrekkelige for å avlaste forstoppelse.

Bruk sukker alkohol sorbitol å bidra til å redusere forstoppelse. Denne sukkererstatning hjelper til å holde væsken i den store tarmen, og tjener som et naturlig kur for forstoppelse.

Velg en klyster som en siste utvei når forstoppelse unnlater å svare på disse andre naturlige botemidler for forstoppelse siden det bare tar for avføring i endetarmen og ikke i tarmkanalen.

Vær oppmerksom på at visse felles kosttilskudd som jern og kalsium kan føre til forstoppelse. Bruk dem kun ved behov og ved anbefalte doser.

Hint

  • Hvis symptomene vedvarer til tross for iherdig prøver disse naturlige botemidler for forstoppelse deretter planlegge en avtale med legen din.