Digidexo.com

Hvordan forbedre Spleen Funksjon

Milten styrer mengden av blod i kroppen og er en del av lymfesystemet. Dette systemet er ansvarlig for å balansere fluider i kroppen, og for å bekjempe infeksjoner. Milten ødelegger gamle, skadede celler og inneholder hvite blodlegemer. Det sitter over magen på venstre side under brystkassen. Det er omtrent på størrelse med en knyttneve, og - med mindre det er hovent på grunn av sykdom - det vanligvis kan ikke bli følt.

Hvordan forbedre Spleen Funksjon

Trinn

Ta urter som goldenseal, Oregon drue rot og berberis å øke blodstrømmen gjennom milten. Berberin er rapportert å styrke immunforsvar og Astragalus og ligustrum å forbedre milt funksjon. Ta en milt støtte supplement slik som den som anbefalt nedenfor under Referanser men sørg for å sjekke med en lege før du tar noen kosttilskudd eller urter, og det kan være lurt å snakke med en urte utøveren å velge de beste urter for deg.

spise rå mat for å gi din milt en pause. Rå mat hjelpe fordøyelsen som betyr milten gjør ikke trenger å jobbe så hardt og er i stand til å fungere uten anstrengelse.

Få en massasje. Stryke opp og ned armene vil bistå i rensing lymfesystemet og bedre lymfedrenasje og milt funksjon. Bruk fem dråper rent sitron eterisk olje blandet i en spiseskje av en base olje som mandel, jojoba, druekjerne-eller olivenolje.

Oppgave daglig for å forbedre muskelfunksjon som bistår lymfatisk drenasje og blodstrømmen gjennom milt. Yoga er spesielt bra for lymfedrenasje, rensing og forbedring av milt funksjon.

Drikk åtte til 12 kopper vann om dagen, og inkluderer en klemme av sitron juice eller en skive sitron i vannet når det er mulig. Dette vil hjelpe deg å rense alle organer, inkludert milten.