Digidexo.com

Hvordan å opprettholde riktig pH balanse i kosten

Hvordan å opprettholde riktig pH balanse i kosten


Opprettholde pH balansen i kroppen din kan hjelpe deg med å avverge sykdom og sykdom, samt bidra til å opprettholde en sunn vekt. Et overskudd av visse matvarer i kostholdet ditt kan føre til at pH å være for surt eller for alkalisk, noe som kan føre til en ubalanse.

Hvordan å opprettholde riktig pH balanse i kosten

Den sure og basiske Balance

•  Lag en liste over alle matvarer du vanligvis bruker. Spill inn matinntaket for en uke for å få en nøyaktig liste over matvarer du normalt tar i. Husk å registrere alle drikkevarer, matvarer og snacks du får i deg. Dette inkluderer noen drops eller tyggegummi.

Sammenlign din ukentlige mat liste til en syre-alkalisk mat diagram. Kryss av maten du konsumert på listene. Dette vil gi deg en idé om kostholdet ditt er for surt eller for alkalisk.

Endre ditt kosthold. Det er så enkelt som det. Hvis du spiser for mye mat som skaper et surt miljø, innlemme mer basisk mat til du er balansert. Hvis du er forbruker for mange alkaliske matvarer, legger mer sure matvarer.

Nå som du er balansert, hva gjør du? Lag en diett som er tilstrekkelig i sure og basiske matvarer for å opprettholde pH-balanse. Det er faktisk bedre å ha mer basisk mat i kostholdet ditt, så gjerne spise så mange av dem som du vil.

Trenger du en raskere løsning? Legge kosttilskudd til kosthold kan også hjelpe. Prøv å legge til vitamin D, vitamin A og kalsium. Alle kan bli funnet i en god multi-vitamin, og multi-vitaminer kan bli funnet på noen lokale dagligvarebutikk eller helsekost butikk.

Hint

  • Studier i Tyskland har vist at en sur pH-verdi kan være knyttet til et magnesiummangel. Består av et magnesium supplement kan bidra til å balansere ut pH.