Digidexo.com

Hvordan lagre leftovers i Metal Pots

Matlaging er viktig. Det hjelper ikke bare spare penger, men bidrar også fremme sunt kosthold. Imidlertid produserer mat rester og rester kan være tungvint å oppbevare, spesielt når det er lett å gå tom for noe å lagre rester i. Noen ganger må du bare ty til lagring av rester i metallpanner.

Hvordan lagre leftovers i Metal Pots

•  Sørg for at deres er ingenting annet som du kan bruke til å lagre dine leftovers. Den ideelle matrestene container er et segl-stand plastbeholder. Men noen ganger er de bare ikke er tilgjengelige. Hvis dette er tilfelle, så må man ty til andre typer beholdere. Zip-lock poser kan også være gode left containere, men bare hvis det du lagrer er enkelt og praktisk å ha i en slik pose. Supper eller andre store retter, som steker, må lagres på en annen måte. Hvis alt annet svikter, kan du bruke metallpanne som du kokte maten i.

•  Dekk metall pan. Det er best å dekke metallpanne med sin metallpanne lokket. Hvis det lokket mangler deretter bruke enten aluminiumsfolie eller Saran wrap. Hvis du har verken så kan du dekke pannen med enten papirhåndkle eller en riktig størrelse plate.

Pass på at deres vil være nok plass i kjøleskapet for metall pan ved å se inn i kjøleskapet og vurdere størrelsen på metallpanne. Sørg for at du huske på lengden, bredden og dybden av pannen.

Clear plass for metall pan i kjøleskapet ditt. Pass på at pannen ikke vil skjule eventuelle andre viktige forbruksvarer innenfor ditt kjøleskap. Hvis det er en stor metallpanne, sørg for at du setter den så langt tilbake i kjøleskapet ditt som mulig for å unngå å blokkere andre matvarer fra ditt syn.

Konsumere rester som er lagret i metallpanner så raskt som mulig. Metallpanner er ikke ideelt lagercontainere og risikerer å ha disse rester lagret i metallpanner ødelegge raskere enn noen andre rester. Ikke bruker rester som ble lagret i metallpanner lenger enn bare et par dager.