Digidexo.com

Tynntarmen bakteriell overvekst Treatment

Den lille tarm, også kjent som den tynntarmen og utøver mat fra magen til tykktarmen. Både store og små tarmer inneholde bakterier som hjelpemiddel i funksjon av bearbeider mat. Til tider bakterier i tynntarmen vil øke og vokse mer enn det burde. Dette kalles tynntarm bakteriell overvekst.

Årsaker

Forstyrrelser i tynntarmen miljø kan føre til en økning i bakterievekst. Langsiktig bruk av antibiotika, redusert magesyre og strålebehandling kan føre til en økning i bakterier. Beskyttende bakterier vil holde skadelige bakterier i sjakk, men hvis de beskyttende bakterier er kompromittert av en av disse eller andre årsaker da de dårlige bakteriene kan vokse uten tvang. Når tilstanden forblir ubehandlet kan det føre til feilernæring. Symptomer vanligvis knyttet til tynntarmen bakteriell overvekst er diaré, gass, oppblåsthet og magesmerter. Symptomene har en tendens til å være kronisk og på å gå.

Diagnose

En kultur av de voksende bakterier er én måte for fastsettelse av en diagnose. For å få bakterier en lang fleksibel slange føres gjennom nesen og halsen ned i magen og deretter inn i tynntarmen. Denne prosedyren er gjort via x-ray. En hydrogen-pustetest er en annen måte for å bestemme overvekst av bakterier. Pasienten må faste i 12 timer før prosedyren og ved testing starter vil pasienten fyller en ballong med en pust av luft og deretter inntar en liten mengde test sukker. Breath Prøvene blir deretter testet for hydrogen og metan hvert 15. minutt i tre til fire timer.

Behandling

For å gjenopprette den normale mengden av gode bakterier inn i tynntarmen, kan antibiotika terapi benyttes. Denne type behandling kan forbedre ernæringsmessige helse og lindre symptomene. Når denne tilstanden har ingen kur, kan terapi være kontinuerlig. Med bekymring av resistente bakterier skjer med lange antibiotikakurer noen leger foretrekker bruk av probiotika. Og andre foretrekker å bruke begge behandlingene med antibiotika blir brukt i en til to uker i begynnelsen av behandlingen etterfulgt av en langsiktig behandling med probiotika.