Digidexo.com

Matvarer for å unngå mens du bruker en Colon Cleanser

Matvarer for å unngå mens du bruker en Colon Cleanser


Folk gjør kolon renser for mange grunner. Noen ønsker å opprettholde sin helse eller gå ned i vekt, mens andre prøver å kvitte kroppen av symptomer eller sykdom. Kolon renset kan bidra til å fjerne systemisk gjær, parasitter, fekal forstoppelser og giftstoffer. Når gjennomgår et kolon rens, bør du unngå å spise visse matvarer. Erstatter er vanligvis tilgjengelig i stedet for favoritt mat.

Helsetilstanden din

En persons helse vil diktere hvor restriktiv han trenger å være sammen med sin diett. For eksempel kan de som bruker et kolon cleanser for forebyggende helsemessige årsaker som regel være mer fleksibel med kostholdet. Personer med autoimmune sykdommer som kronisk tretthet og flere kjemiske følelser må følge strenge kosten retningslinjer.

Matvarer for å unngå

Til tross for helsetilstanden din, unngå gluten, sukker og gjær når du bruker et kolon cleanser. Problemet er at de fleste kommersielle brød, frokostblandinger, pasta, kaker, kjeks, knekkebrød og melk inneholder en av disse komponentene. Du bør ikke spise disse matvarene i løpet av et kolon rens behandling. Hvete og gjærprodukter har den høyeste mengden av gluten, som er proteiner med høy glykemisk indeks. Sjokolade, kumelk og mest kalde frokostblandinger inneholder sukker. Alkoholer inneholder gjær og sukker. Normalt, hvis du eliminere matvarer med gluten, du vil også eliminere gjær og sukker.

I tillegg til de ovennevnte elementer, unngå følgende matvarer: pizza, pretzels, muffins, kli produkter, pølse, saus pulver, bakte bønner, ost, fudge, hvit ris og de fleste meieriprodukter. Hvis du er i tvil, sjekk ingrediens etiketten og sikre at maten ikke inneholder hvete, sukker, gjær eller myse.

Substitute Foods

Heldigvis er mange erstatningsmidler til de fleste kommersielle produkter. For eksempel kan de som liker pasta bruke en rekke brun ris pasta. Det er liten forskjell i smak. Hvis du må ha brød, kjøpe ris, mandel og stavet alternativer på et helse-mat butikk. Mange kaker og kjeks er laget av mandler, pekannøtter og hasselnøtt. Dessuten bruker brun ris erstatninger for melk og iskrem. Du kan også nyte smaken av sjokolade chip iskrem ved å kjøpe en iskrem alternativ som inkluderer carob, som er naturlig søt.

Mat å spise

Følgende matvarer inneholder ingen glutens: Kjøtt, brun ris, poteter, yams, friske bønner, mandler, grønnsaker og frukt. Havregryn og mais har lave nivåer av sukker, slik at du kan vanligvis spiser dem under et kolon rens.

Varighet av Diet

De fleste kolon renset brukes for to til fire uker. Etter det, innfører de fleste matvarer i dietten din. De med candida problemer, mat allergier eller sykdommer bør fortsette å bo på en glutenfri diett før de har symptomer bedre.