Digidexo.com

Hvordan finne en tannlege som vil godta bestemt forsikring

Hvordan finne en tannlege som vil godta bestemt forsikring


Dental forsikring oppveier de høye kostnadene ved tannbehandling og lar deg ha forebyggende behandling og for å håndtere problemer raskt. Forsikring er ubrukelig hvis tannlegen din ikke aksepterer din bestemt plan, så du bør vite fremgangsmåten for å finne en tannlege som aksepterer bestemt forsikring.

Hvordan finne en tannlege som vil godta bestemt forsikring

Få en liste over dental tilbydere direkte fra forsikringsselskapet. Dette kan være i skriftlig form, eller det kan være tilgjengelig på nettet. Mange forsikringsselskaper vil tillate deg å sette inn adressen din på deres hjemmeside og produsere en liste over tannleger i ditt geografiske område.

Bruk en gratis henvisning tjeneste som 1-800-tannlege eller FindaDentist.com. Mens et forsikringsselskap lista gir generell informasjon, vil en henvisning tjeneste stille konkrete spørsmål for å hjelpe deg å finne en kompatibel profesjonell som aksepterer din forsikring plan.

Be om referanser fra dine medarbeidere. Hvis din tannlege forsikring tilbys gjennom din arbeidsgiver, er det sannsynlig at dine medarbeidere besøker tannleger som godtar planen. De vil også være i stand til å dele sine personlige erfaringer til å hjelpe deg å velge en tannlege som er kompatibel på andre måter, for eksempel behandling stil.

gjennom en profesjonell organisasjon som American Dental Association søk. Mens ADA database angir ikke hvilken type forsikring dens medlems tannlege aksepterer, vil det gi deg den informasjonen du trenger å kontakte dem direkte.

Spør din nåværende tannlege. Kanskje du har en tannlege du liker, men din arbeidsgiver har byttet forsikring planer, tvinger deg til å bytte. De fleste tannleger er forståelse av disse forholdene, og vil gjerne anbefale en kamerat profesjonell som aksepterer din forsikring plan.

Hint

  • Når du finner en tannlege som aksepterer din spesifikke forsikring plan, vil du trenger for å finne ut om hun tar nye pasienter. Ofte en tannlege som aksepterer populære planer vil bli overveldet med pasienter og vil midlertidig slutte å godta nye. Identifisere alltid flere alternative tannleger i ditt tilfelle førstevalget ikke er tilgjengelig.