Digidexo.com

Produkter som reduserer Puffy Eyes

Hver nå og da alle opplever å våkne opp til puffy øyne. Vanligvis er det fordi du ikke får en god natts søvn. Men puffy øyne kan utvikle flere grunner, og det er en tilstand som er spesielt upsetting. Du ønsker å se ung, energisk og frisk. I stedet, puffy øyne har en tendens til å gjøre at du ser trøtt, utslitt og eldre. I dag er det mange produkter tilgjengelig som hevder å minske forekomsten av puffy øyne slik at du vil se ung, frisk og uthvilt.

Årsaker til Puffy Eyes

Det er medisinske forhold som kan føre puffy øyne, samt midlertidige reaksjoner som kan føre til det. Huden rundt øynene er tynn. Det er mange blodårer som går under huden, og gjør den til en svært følsomt område. Foruten mangel på søvn, kan medisinske tilstander som allergi forårsake hovne, puffy øyne. Hormon forandringer er også kjent for å forårsake hevelse, sammen med gråt og stress. Puffy øyne kan behandles, men. Det er mange produkter på markedet i dag som er rettet mot de under øynene området, og øye poser.

Produkter som reduserer hovenhet

Icelandic Relief Eye Cream hevder å avlaste røde, hovne øyne. Benefit gjør et produkt som kalles Eyecon, som sies å glatte huden under øyet og de-puff det. Kinerase har et produkt som hevder å rehydrere under øynene huden og hjelpe til med poser ved hjelp av peptider. De vanligste formene for peptider er Acetyl Hexapeptide, Palmitoyl Pentapeptide, Palmitoyl Oligopeptide og Copper Peptide.

Andre produkter til poser under øynene

Et produkt laget av Fresh, heter Lotus Eye Gel, hevder at den kjøler, hydrater og toner under øynene området for å redusere rødhet og hevelse. Den inneholder lotus ekstrakt som sies å roe betennelser. Den inneholder også grønn kaffe ekstrakt og ginkgo biloba som er sagt å hjelpe til med sirkulasjon. Filosofien har en øyekrem som heter Eye Håper det reduserer mørke ringer og poser under øynene. Den er full av antioksidanter for å redusere utseendet på trette øyne, og det hevder å bidra til å redusere ytterligere skade på øynene ved å forsterke huden med næringsstoffer.

Natural Cures for puffy øyne

Sammen med de mange over-the-counter produkter som er sagt å kurere øye poser, er det også naturlige produkter og hjem rettsmidler som kan hjelpe. En hjemme bøte er kaldt vann, Skylling øynene med kaldt vann eller ved hjelp av en lite is under øynene kan redusere betennelse. Vitaminer også spille en viktig rolle. Vitamin B og C begge hjelpemiddel for å redusere hevelser. Drikke mye vann er anbefalt for en naturlig poser redusering, samt grapeseed olje som er en antioksidant. For noen kan det ta en kombinasjon av behandlinger; naturlig og over-the-counter, for å redusere overdreven poser.

Betraktninger

Med så mange produkter på markedet for å hjelpe til med hudpleie, kan det være vanskelig å vite hvilken som er riktig for deg. De inneholder et utvalg av ingredienser, og forskjellige kombinasjoner av ingredienser. Fordi alles hud reagerer forskjellig, må du kanskje prøve et par av produkter for å finne en av de som fungerer best for deg. Bare fordi du ikke kan få lindring og resultatene du er ute etter med ett produkt, betyr ikke at en annen ikke vil fungere.