Digidexo.com

Hva Federal årsaker til handling Arise Fra Overtredelser av HIPAA?

Hva Federal årsaker til handling Arise Fra Overtredelser av HIPAA?


Helseforsikring bærbarhet og Accountability Act of 1996 (HIPAA) har standarder for å sikre sykehus, helseplaner og helsetjenester clearinghouses beskytte personvernet og sikkerheten til pasienten helseinformasjon. Loven forbyr også helse assurandører fra å nekte eller utsette helsefordeler basert på en plan deltakers helsefaktorer. Den amerikanske Avdelinger of Justice, Treasury, Arbeiderpartiet og Helse- og omsorgsminister håndheve HIPAA bestemmelser og kan bringe et søksmål mot en organisasjon eller person som bryter regelverket.

Privacy Rule

Den øverste samsvar utsteder US Department of Health and Human Services (HHS) har undersøkt for brudd på HIPAA privatliv regel omfatte: tillatte bruksområder og avsløringer av beskyttede helseinformasjon; mangel på sikringstiltak for beskyttede helseinformasjon; manglende pasient tilgang til informasjon i deres journaler; og bruk eller tilleggsopplysninger av mer enn "minimum som er nødvendig" beskyttet helseinformasjon, ifølge HHS. Privat praksis, generelle sykehus, polikliniske anlegg, helseplaner og apotek er de beste helseorganisasjoner som har fått klager for personvern regelbrudd.

Sikkerhet Rule

På grunn av sikkerhetsregelen er "teknologinøytral" og "skalerbare" -funksjoner, der hver helsevesenet organisasjon som er igjen til å bestemme politikk og teknologi for å beskytte data som passer sine omstendigheter, kan spesifikke årsaker til handling for brudd variere. Unnlatelse av å gjennomføre "fornuftige og formålstjenlige" sikkerhetstiltak for å beskytte helseopplysninger fra uautorisert bruk og offentliggjøring utgjør et brudd på sikkerhetsregelen HIPAA, har HHS rådet. HHS har gitt på sin hjemmeside detaljert veiledning for å hjelpe organisasjoner med å utvikle prosedyrer for å håndtere de administrative, fysiske og tekniske elementer for å sikre data fra helsevesenet.

Lik behandling Rule

HHS og det amerikanske justis, Arbeiderpartiet og Treasury Departments kan bringe et søksmål mot en helseplan som bryter HIPAA er ikke-diskriminering bestemmelser. HIPAA forbyr en gruppe helseplan eller gruppe helseforsikring utsteder fra å nekte en person valgbarhet for fordeler basert på en helsefaktor. HIPAA barer også forsikringsselskapene fra å lade en individuell en høyere premie enn en "tilsvar ligger individ", basert på en helsefaktor. Helsemessige faktorer inkluderer: helsetilstand, fysisk og psykisk sykdom, hevder erfaring, mottak av helsetjenester, medisinsk historie, genetisk informasjon, uførhet og bevis på insurability, slik som forholdene som oppstår som følge av vold i hjemmet, ifølge US Department of Labor.