Digidexo.com

Tips om atferdsproblemer med tenåringer

Tips om atferdsproblemer med tenåringer


I løpet av tenårene barn går gjennom puberteten, begynner de å "vokse opp", og det er noen ganger vanskelig for dem å trekke linjen mellom sine barneår og deres raskt nærmer seg voksen alder. De begynner å bli interessert i det motsatte kjønn på denne tiden også, noe som fører til en helt ny sak for foreldre. Håndtere urolige og opprørske tenåringer tar kunnskap, tålmodighet og forståelse.

Gi dem Grenser

Tenåringer begjærer grenser. De vil være mindre sannsynlighet for å gjøre så mange feil som de ville hvis foreldrene bare la dem gjøre hva de vil til enhver tid. Strenge regler vil bare gjøre dem opprører, så bli enige om et sett med regler som begge parter kan leve med det omfatter husarbeid, portforbud tider og dating regler.

Velg deg Battles

I navnet til opprør, og finne sin egen plass i verden, vil tenåringer ønsker å gjøre noen sprø ting. Barn Helse foreslår å la dem gjøre de små tingene, slik at de store tingene ikke vil være en slik kamp når de hører ordet "nei". La dem bære den sprø antrekk eller få en Mohawk, slik at du kan si nei til leppe piercing senere!

Sett deg selv i deres sko

Alle har vært en tenåring på et tidspunkt i livet. Tenker tilbake på disse årene når du arbeider med tenåringer. Sjansene er de samme problemene oppsto på et tidspunkt. Håndtere dem som forelder som forstår. Fortell tenåringer risikoen for å ha sex, tar narkotika og kjører bort. Fortell dem fra synspunkt av noen som har vært der før. Vis dem noen bilder fra tenårene som skal ha blitt brent, slik at de kan se likhetene.

Drug Abuse

Kjenner tegn. Dersom barnet har humørsvingninger, vipper ut mer, synes ikke å bry seg om liv eller regler lenger, eller ser ut til å være sykelig ofte, disse kan være tegn på narkotikamisbruk, ifølge nettstedet Tenåringer med problemer. Snakk med dem. Få dem profesjonell hjelp umiddelbart. Selv om de misbruker et reseptbelagt legemiddel av sine egne de trenger hjelp.