Digidexo.com

Hvordan å slippe en kjole størrelse for Teens

Hvordan å slippe en kjole størrelse for Teens


Mange tenåringsjenter lurer på hvordan de kan slippe en kjole størrelse på en sunn måte. For å slippe en kjole størrelse, må du miste 10 til 15 pounds eller en til to inches fra din byste og hofter. Den beste måten å gjøre dette på er gjennom sunn mat og mosjon. Fad dietter vil ikke fungere fordi de forårsake muskel tap, noe som faktisk kan føre til fett eller hud til å henge mer løst og legge inches.

Hvordan å slippe en kjole størrelse for Teens

Dyrke sunne matvaner. Øke inntaket av frukt, grønnsaker, magre proteiner, fiber og helkorn. Reduser forbruket av fett, fett og enkle sukkerarter. Det er også viktig å se på porsjonsstørrelser. Å miste ett pund, må du ha et underskudd på 3500 kalorier. Dette betyr at hvis du kutte 500 kalorier om dagen, enten gjennom kosthold eller trening, vil du miste ett pund i uken.

engasjere seg i noen form for aerobic aktivitet i minst 30 minutter tre ganger i uken. Enten det er løping, sykling, eller bare gå, vil dette øke din vekttap suksess. Personer som deltar i aerobic aktivitet mer enn tre ganger i uken er mer sannsynlig å miste vekt.

iverksette en rekke av anaerobe virksomhet i minst 30 minutter tre ganger i uken. Disse øvelsene bør være rettet mot toning og styrke musklene. Du kan løfte vekter, gjør yoga, pilates eller ulike body-sculpting øvelser for å bygge muskler. Se gjennom et treningsblad for inspirasjon hvis du er usikker på hva slags øvelser du bør prøve. Som du bygge muskler, kan du faktisk få vekt. Men, vil du miste inches og se bedre.

Overvåk fremgang hver uke. Du kan gjøre dette ved å veie deg selv, men du bør også måle selv siden å miste inches er ditt endelige mål. Du kan også være lurt å prøve på et "mål" kjole i mindre størrelse hver uke for å se om det blir nærmere montering.

Be din familie for støtte. Å ha dem på din side kan virkelig hjelpe deg å spise mer sunt og holde seg forpliktet til en øvelse diett. Hvis du sliter med å gå ned i vekt, snakke med rådgiver på skolen din eller en ernæringsfysiolog for ekstra hjelp.

Hint

  • Det er ikke trygt å slippe til vekt som setter kroppen din mass index under 18,5.