Digidexo.com

Dietter av modeller

Dietter av modeller

Modeller lage en levende på ser bra ut. Mens mange av dem er unge og har suverene genetikk, de fleste modeller må følge ganske streng diett og mosjon regimer. De må holde høy standard, og dette er en investering av tid. Dietter av modellene varierer basert på sine egne liker, misliker, og hvis de må være veldig restriktive for å miste eller opprettholde vekten.

Toksiner

Noen modeller følger dietter indikert å maksimere helse og redusere giftstoffer. Som fokuset er på rene, sunne matvarer, er vekttap og vedlikehold et naturlig resultat. En modell diett tips er å drikke aloe vera juice, som det er fylt med vitaminer og aminosyrer, som fjerner giftstoffer fra kroppen. Mat å spise i løpet av dagen inneholder hele korn som havregryn og bær, suppe til middag eller lunsj og eggehvite omeletter stablet høyt med grønnsaker.

Seafood

Modeller ofte fokus på å spise høy kvalitet og lav fett sjømat. Fet sjømat, som laks, er stappfullt av omega-3 fettsyrer som er gunstig for både hud og hår. I tillegg til laks, reker og skjell er en del av dietten til modellene. En enkel måte at modeller beholde sin metabolisme humming hele dagen er å legge cayenne pepper til matvarer for å øke fettforbrenningen.

French Diet

Modeller som ikke rullebane modeller og ikke har for å opprettholde svært tynne kropper abonnere på en mer fransk måte å spise. Snarere enn å begrense fett, er nøkkelen til å spise mat laget med fett og spise dem i moderasjon. I stedet for å begrense matvaregrupper, rødvin og mørk sjokolade er helt akseptabelt, i moderate mengder. Innlemme full-fett yoghurt, mandler og frukt til å ha en godt avrundet kosthold.

Ingen karbohydrater

En vanlig og nyttig diett av modeller som kan føre til rask vekttap er å redusere inntaket av enkle karbohydrater. Noen modeller eliminere dem alle sammen, mens andre reduserer inntaket og erstatte dem med komplekse karbohydrater. Eksempler på enkle karbohydrater, som er hvite karbohydrater, slik som ris og pasta. Hel-hvete versjoner av disse matvarer er komplekse karbohydrater. I stedet modeller øke inntaket av magre proteiner, som kylling, for å holde deg mett lenger og redusere vekten.