Digidexo.com

Hvordan overvåke Nocturnal Beslag

Hvordan overvåke Nocturnal Beslag


Mange mennesker med lidelser som forårsaker kramper, for eksempel epilepsi, oppleve nattlige anfall mens de sover. Nattlige anfall kan være skremmende, spesielt for foreldre med barn med epilepsi som bekymrer seg for at deres barn kan få anfall i løpet av natten. Epileptikere som bekymrer seg for at de kan få anfall i løpet av natten kan finne det vanskelig å sove. Utilstrekkelig søvnen kan føre til økt anfallsaktivitet, gjør problemet enda verre. Finne en effektiv måte å overvåke nattlige anfall slik at pasientene kan få rask behandling de trenger kan bidra til å lette hodet av foreldre og pasienter.

Hvordan overvåke Nocturnal Beslag

•  Hold et anfall journal detaljering når krampeanfall oppstår, hvor lenge de varer og hva After Effects pasienten opplever. Holde et anfall journal kan hjelpe deg å gjenkjenne vanlige triggere, og nattlige anfall kan avta i frekvens hvis du unngå disse triggere.

Bruk en babycall for å bidra til å overvåke anfall. Mens noen anfall komme plutselig, kjenner mange folk når de er i ferd med å få et anfall og kan ringe ut for å få hjelp. Barnevakten kan også hjelpe varsle foreldre og omsorgspersoner hvis gripe person faller ut av sengen.

Kjøp et anfall monitor for å hjelpe varsle deg om nattlige anfall så snart de oppstår. Anfall monitorene har en liten sensor som går mellom madrassen og boksen våren for å oppdage bevegelse og lyder, og pleieren har en alarm på rommet sitt. De fleste beslag skjermer også omfatte kontrollbokser, slik at brukerne kan justere følsomheten.

Hint

  • Diskuter nattlige anfall med legen din slik at han kan hjelpe med å skape en plan for å minimere dem.
  • Omorganisere rommet for alle som opplever nattlige anfall slik at de er mindre tilbøyelige til å skade seg selv hvis de faller ut av sengen under et anfall.
  • Ikke la noen som opplever hyppige nattlige anfall å sove på et sted uten noen som vet førstehjelp og HLR nærheten til å hjelpe i en nødssituasjon.