Digidexo.com

Graston Metoder og verktøy

Graston Metoder og verktøy


I likhet med konvensjonell manipulasjon, sikter Graston Technique å fjerne interne arrvev ved å manipulere bløtvev. Teknikken var basert på verk av Dr. James Cyriax, en engelsk ortopedisk kirurg. Andre bygger på hans arbeid for å inkludere bruk av et bestemt sett av metallredskaper for å manipulere og massasje muskler. Dette manipulasjon bidrar til å bryte ned arrvev og andre restriktive muskelproblemer, frigjøre pasienter fra tilhørende smerter og tetthet.

Den Graston Technique

Den Graston Technique er en sertifisert og varemerke teknikk som bare helsepersonell som har fullført Graton techniques kurs kan bruke. Ved hjelp av spesialverktøy, utøvere gni de rammede områder av en pasients muskler, dette tillater lege og pasient til å føle effekten av å skremme på overflaten av musklene. Gjentatte behandlingskurer fjerne og lindre skremmer, skaper fulle fleksibilitet og mobilitet og fjerne smerte.

Graston Technique Instrumenter

De instrumentene som benyttes i teknikken er et sett med seks patenterte formede metallverktøy. Deres former er ment å forme de ulike konturene av menneskekroppen og gi tilgang til dypere muskler enn mulig gjennom hånd massasje og manipulasjon. Den Graston Technique hjemmeside antyder også de er diagnostiske verktøy, som sier at bare "som et stetoskop forsterker hva det menneskelige øret kan høre, så gjør instrumentene øke betydelig hva menneskehender kan føle."

Fordeler for pasientene

Mens teknikken ble utviklet spesielt for bruk på idrettsutøvere, har det bredere bruksområder og fordeler. Bruk av Graston Technique kan fremskynde behandling og utvinning ganger for pasienter som spesialister ville tradisjonelt behandle ved muskel manipulasjon. Rapporter har bemerket klinisk suksess i herding eller lindre kroniske tilstander som antas å være permanente skader.

Fordeler for klinikere

Den Graston teknikk kan gi klinikere en forbedret fremgangsmåte for behandling og diagnostisering. Det reduserer også manuell stress involvert i å tilby tradisjonelle former for muskelmanipulasjon, og så reduserer risiko for assosierte skader. Teknikken, og det er trening, er godkjent av styret i Certification (BOC), den eneste akkreditert sertifiseringsorgan for atletisk trenere i USA.