Digidexo.com

Hvordan Naturligvis Stop gikt

Hvordan Naturligvis Stop gikt


Urinsyregikt er en smertefull form for leddgikt som kan bli løst gjennom riktig kosthold, mosjon og utdanning. Lære hva som forårsaker gikt og hvordan du kan unngå det vil tillate gikt lider å bedre håndtere denne tilstanden naturlig. Les videre for å lære hvordan du naturlig stoppe gikt.

Hvordan Naturligvis Stop gikt

•  Lær årsaken til gikt og hvordan du kan unngå det. Dette vil bidra til naturlig stoppe gikt fra å bli et alvorlig problem. Gjøre noen undersøkelser på egen hånd for å lære det grunnleggende gikt og hva som kan forårsake det. Når du vet mer om tilstanden, snakk med legen din. Å ha en grunnleggende forståelse av gikt vil gjøre legen økten mer produktive.

Fullfør et familietre. Dette betyr ikke starter med grunnleggelsen av din familie og gjør et omfattende slektsforskning søk. Dette betyr ganske enkelt skrive ned en liste over slektninger og markere de som har gikt. Start med de hannene i familien din, siden menn står for 95 prosent av gikt lider og deretter se på alder og avstand bekjentskap. Du bør være mer bekymret hvis en far eller bror har tilstanden enn om din oldemors bror kan ha hatt et angrep eller to etter en kveld ute med gutta og noen øl.

overvåke helsen din hvis du har gikt i familien din historie. Selv om ikke alle med en familie historie av gikt vil ha tilstanden, kan det være en predisposisjon og bør overvåkes. Noen ganger familiemedlemmer vil alle ha gikt, med unntak av en eller to menn. Dele denne informasjonen med legen din som vil være i stand til å bedre vurdere risikoen for gikt og forekomster basert på familien din historie.

Tilpasse en ny diett rutine

Lær deg hvilke matvarer er de høyeste i purine og vurdere hvor ofte du spiser disse. Visse purine rike matvarer bør unngås ved gikt lider. Se etter erstatninger for din favoritt mat. Sopp er høy i purine, men grønne grønnsaker er lavt i purine.

Sett noen alkoholholdige drikker, spesielt øl, vin og høy sukker blandede drinker med vann. Andre klare lav kalori, lav koffein drikker er et godt bytte for alkohol. Lav fett meieri melk og vann fjerne urinsyre, senke nivåene som finnes i blodet. Når en gikt angrep først filt, nå for en flaske med vann er den beste måten å naturligvis fjerne urinsyre fra kroppen. Fordi alkohol stopper den naturlige fjerningen av urinsyre fra kroppen, bør gikt lider unngå all alkohol, spesielt under en oppblussing av gikt.

Hint

  • Starte behandling så snart som mulig hvis en oppblussing av urinsyregikt er filt.
  • Stoppe inntak av alkohol så snart symptomer på gikt er filt. Øk vanninntaket og urinsyre vil forlate kroppen naturlig.
  • Husk, mens hjem rettsmidler er nyttig for tider når en medisinsk faglig er ikke nås, bør de ikke være en erstatning for å konsultere lege.