Digidexo.com

Polycystisk ovariesyndrom Cures

Polycystisk ovariesyndrom er en tilstand der cyster vokse på eggstokkene. Denne tilstanden påvirker ca 10 prosent av kvinner, og symptomene kan variere fra mild til alvorlig. Heldigvis finnes det metoder for å behandle dette gynekologisk lidelse. I de fleste tilfeller kvinner bli helt frisk, og tilstanden ikke påvirker deres evne til å reprodusere.

Polycystisk ovariesyndrom Cures

•  Få en prevensjon resept. Fordi polycystisk ovariesyndrom resultater fra unormale hormonnivåer, ta en p-pille kan bidra til å regulere hormoner og behandle sykdommen. I tillegg, kan pillen lindre andre symptomer assosiert med denne tilstanden som akne, hårvekst og uregelmessig menstruasjonssyklus.

Ta medisiner for å behandle diabetes. Selv om du ikke har diabetes, medisiner foreskrevet til diabetikere er effektive behandlinger for polycystisk ovarialsyndrom. Disse medikamentene er ingredienser som bidrar til å regulere hormonnivåer.

Snakk med legen din om medisiner for å behandle overdreven hårvekst. Selv polycystisk ovarialsyndrom fører til en rekke ubehagelige symptomer som vektøkning, bekkensmerter og hud koder, unormal hårvekst er en skjemmende symptom. Hormon medisiner er ofte effektive behandlinger. Men i noen tilfeller kan kvinner med denne tilstanden trenger å eksperimentere med laser hårfjerning.

Eksperimenter med fruktbarhet medisiner. Fordi polycystisk ovariesyndrom stopper eggløsning, noen kvinner har problemer med å bli gravid. Fruktbarhet medisiner og injeksjoner kan utløse eggløsning. Men risikoen for å føde multipler er høyere ved fertilitetsbehandling.

Opprettholde en sunn vekt. Vektøkning er et vanlig symptom på polycystisk ovariesyndrom. Men å spise et sunt kosthold og en daglig workout rutine kan bidra til å regulere menstruasjonssykluser og lindre symptomer.