Digidexo.com

Hvordan bruke Mulberry for Weight Loss

Hvordan bruke Mulberry for Weight Loss


I de senere årene har ordet fått rundt på antioksidanter og kolesterolsenkende egenskaper i blåbær og tyttebær. Men mange mennesker ikke vet at en morbærbladet inneholder kraftige egenskaper som er insulin stabiliserende og waistline-vennlig. En klinisk studie utført ved University of Minnesota antyder at morbær blader kan ha en aktiv ingrediens som kalles en-deoksynojirimycin, en alphi (α) -glucosidase hemmer. Det betyr at det virker til å dempe topp i blodsukkeret etter et måltid ved å hemme karbohydrat absorpsjon. Husk at påstander om urtemedisiner er ikke gjenstand for evaluering av Food and Drug Administration, så alltid konsultere med legen din før du tar en morbær supplement. Hvis du er interessert i å prøve morbær for vekttap, er det flere måter å legge dem inn i kostholdet ditt.

Hvordan bruke Mulberry for Weight Loss

•  Bruk morbærbladet kapsler for å redusere opptaket av sukker og stivelse etter måltider og balansere kolesterolnivået. Den blad ekstrakt er vanligvis selges i kapsler og ofte kombinert med andre helse forsterke urter, som krysantemum blomst og kanel.

Ta en dosering av morbær pulver før det største måltidet på dagen, etterfulgt med lav-glyciemic, magnesium-rik mat. Tieraona Low Dog, MD, direktør for Fellowship ved Arizona Center for Integrative Medicine, viser til kliniske stier som tyder på at morbær leaf pulver undertrykker insulinutskillelse etter måltider - fantastisk for overvektige eller overvektige personer som lider av diabetes.

Legg morbær til din morgen frokostblanding eller yoghurt. Hvis du arbeider ut regelmessig, noe som gjør rå eller tørket morbær en vanlig del av kostholdet ditt kan øke muskel utholdenhet og øke din energi. Det er fordi bærene inneholder betydelige mengder resveratrol, samme antioksidant i rødvin og druer. Studier viser at resveratrol øker våre musklenes evne til å ta opp glukose fra maten. Dette betyr at flere kalorier gå inn i musklene og færre gå inn i fettceller.

Drikk organisk morbær juice. Kaldpresset, er usøtet svart morbær juice selges i mange naturlige matbutikker. Saften sies å rense tarmsystem og vedlikeholde vanlige tarm funksjon.