Digidexo.com

Hva er fordelene med Wheatgrass Shots?

Hva er fordelene med Wheatgrass Shots?


En hvetegress shot er laget av flytende skudd av unge hvete planter, kuttet når anlegget er rundt en eller to uker gammel. Væsken er en dyp grønn farge, og sies å ha en lukt og smak av en ferskt snitt plen. Det er mange påstander som vitner om de helsemessige fordelene av wheatgrass skudd; er det viktig å merke seg at disse påstandene ikke har blitt bekreftet av offisielle vitenskapelige organisasjoner.

Klorofyll Intake

Wheatgrass skudd er en dyp grønn farge. Dette er fordi de har en høy konsentrasjon - omtrent 70 prosent - klorofyll, et grønt pigment som finnes i planter. Klorofyll bryter ned karbondioksid for å gi mer oksygen til planter; På samme måte gir det mer oksygen til å strømme i det menneskelige blod. Det kan øke kroppens hemoglobin produksjon, som fremmer bedre blodtrykket og bidrar til å helbrede vev. Klorofyll er også sagt å bygge "enzymer som gjenoppretter sex hormoner," ifølge Sprout organisk.

Næringsverdi

To til fire oz. wheatgrass daglig, anbefalt dose, har en ernæringsmessig verdi sammenlignes med spinat og brokkoli. Totalt en unse av wheatgrass har 103 vitaminer, mineraler og aminosyrer, og tilsvarer ca 2,5 pounds av greener. Det er spesielt høy i visse vitaminer, som A, B-kompleks, C og E.

Vekttap

En anvendelse av wheatgrass er å supplere prosessen med å miste vekt. Wheatgrass undertrykker appetitt, og det kan også øke blodsirkulasjonen og heve metabolske nivå.

Sykdom Forebygging

Tilhengere av hvetegress shots hevder at saften aktiverer hvite blodlegemer, som igjen øker immunitet. På grunn av dette, talsmenn mener at saften kan brukes til å avverge sykdommer. WebMD hevder at påstandene har blitt gjort at wheatgrass juice kan hindre at noe hver dag helsemessige forhold til viktige forhold som hjertesykdom, overgangsalder, kreft og til og med AIDS. Det bør bemerkes at disse uttalelsene har ikke blitt bekreftet av noen uavhengige studier eller vitenskapelige organisasjoner som av september 2010.