Digidexo.com

Antibiotika og gjær infeksjoner

Gjær er en sopp som er tilstede i vagina, så vel som andre deler av kroppen. En liten mengde gjær forårsaker ingen ubehag, men for mye gjær fører til en infeksjon. Vaginal gjær infeksjoner er vanlige. Ifølge US Department of Health and Human Services, vil 75 prosent av kvinnene har en gjær infeksjon på et tidspunkt gjennom hele livet.

Tegn og symptomer

Gjær infeksjoner ofte resultere i en tykk, hvit utflod fra skjeden. De er også preget av et utslett og hevelse rundt vagina, samt smerter og sårhet under sex og urinering. Symptomer på en gjær infeksjon er lik symptomene på visse seksuelt overførbare sykdommer. Hvis du mistenker at du har en gjær infeksjon, ring din helse-omsorg leverandøren for å sikre at det ikke er noe mer alvorlig.

Årsaker

Det er flere måter å pådra en gjær infeksjon. Graviditet, en diett høy-sukker, stress og mangel på søvn kan bidra til å overskytende gjærproduksjon. En av de vanligste årsakene til en gjær infeksjon er å ta antibiotika.

Hvorfor Antibiotika

Antibiotika er foreskrevet for å drepe bakterielle infeksjoner. Problemet med dette er at de dreper gode bakteriene sammen med de skadelige bakterier. Gode ​​bakterier linje i vagina og regulerer mengden av gjær. Derfor, hvis disse gode bakteriene blir drept du har en økt risiko for en gjær infeksjon.

Forebygging

Hvis du er utsatt for gjær infeksjoner eller hvis du har inngått kontrakt med dem fra antibiotika bruk i det siste, sørg for å forklare dette for din helse-omsorg leverandøren. Hun kan være i stand til å foreskrive en mildere antibiotika.

Yoghurt er også en stor naturlig kur. Yoghurt inneholder probiotika, eller sunne bakterier som kan erstatte de som er drept av dine antibiotika. Spis en porsjon yoghurt per dag mens du tar antibiotika for å redusere risikoen for en gjær infeksjon.

Til slutt, gjær trives i kjølige, fuktige steder. Mens du er på antibiotika, slitasje bomull undertøy fordi det gir luft gjennom lettere enn andre stoffer. Du bør også sove uten undertøy, slik at skjeden din å puste. Du kan bære en lang natt kappe, løstsittende shorts eller ingenting i det hele tatt.

Behandling

Hvis den naturlige metode svikter, er det flere over-the-counter behandlinger for soppinfeksjon. De fleste av dem gi lindring i løpet av de første 24 timene.