Digidexo.com

En Hjem Utbedring Foot Rash Soak

De røde nupper, flassende hud, oser blemmer og brennende kløe av en fot utslett kan oppstå av flere grunner. Du kan ha eksem på føttene, eller du kan ha kommet i kontakt med noe du er allergisk mot, slik som fargestoff i sokkene. Foot utslett er også et vanlig symptom på soppinfeksjoner, for eksempel fotsopp. For å bestemme den mest effektive hjem rette, må du bestemme hva som forårsaker irritasjon. Hvis du er usikker, bør du oppsøke lege eller bruke en prøving og feiling metoden til du finner en vellykket kur.

Eksem

Eksem er en hud tilstand forårsaket av ekstremt raske utbredelsen av hud vekst. De nye cellene under gjøre veien til overflaten før de nåværende cellene har blitt sloughed bort, lage tøffe, tykke flekker av hud. Dette er vanligvis ledsaget av kløe, flassing og svie. I tillegg kan oppblussing av eksem være preget av dannelsen av røde pustler, badevekt, skorper eller skorper, alene eller i kombinasjon. Det er ikke smittsom, men er heller ikke kureres. Det er imidlertid mulig å behandle.

En av de mest grunnleggende rettsmidler for foten eksem er en melk bad. Vitaminer i melk gir næring til huden og redusere trangen til å klø, mens melkesyre arbeider for å løsne og oppløse hud plaketter. For å gjøre en melke bad, ganske enkelt helle en kopp tørrmelk i 1 liter varmt vann. Rør til godt blandet. Overfør den varme melken til en grunne kar og sette føttene i minst 10 minutter. Gjenta denne behandlingen 2-3 ganger om dagen for de beste resultatene.

Allergi

Hvis du føler at du har utviklet en fot utslett på grunn av allergi, må du først prøve å finne kilden. Det kan være noe opplagt, som gift eføy, eller noe litt mer obskure, for eksempel en kjemikalie som brukes til å lage et par nye sko. Tenk på eventuelle nylige endringer du har gjort i livet ditt og fjerne dem en om gangen. Når utslettet forsvinner, vil du har funnet din skyldige.

I mellomtiden, for å hjelpe føttene føles bedre, prøv dette beroligende foten suge. Hell 1 liter varmt vann i et fat. Tilsett 1 kopp melk, 1 kopp Epsom salt, 1 kopp med havregryn, ¼ kopp natron og ¼ kopp honning. Disse vil bidra til å redusere betennelse i huden, lindre mindre irritasjoner og stoppe kløen.

Fungus

Hvis utslettet viser ingen tegn til bedring gitt de ovennevnte rettsmidler, eller hvis flertallet av skaden synes å forekomme mellom tærne, snarere enn på tvers av undersiden av foten, du kan ha en soppinfeksjon. De er svært smittsom og kan lett bli plukket opp ved å gå med bare føtter i fuktige områder, som bassenger eller strender.

Følgende fotbad kan bidra til å eliminere de mest vanlige formene for sopp. Bland 2 kopper av eple cider eddik med 2 kopper varmt vann og deretter legge en spiseskje med tea tree olje. Tea tree olje og eple cider eddik begge har gode soppdrepende egenskaper, men bør ikke brukes på huden ufortynnet. Plasser føttene i løsningen og la dem suge i ca 20 minutter. Tørk føttene på et rent håndkle og deretter føne områdene mellom tærne med en hårføner satt på lav. Sett på et nytt par av bomull sokker og plassere føttene inni godt ventilert fottøy. Påfør denne behandlingen to ganger om dagen før infeksjonen klarner opp.