Digidexo.com

Hvordan unngå løfting når du har interstitiell cystitt

Hvordan unngå løfting når du har interstitiell cystitt


Interstitiell cystitt er en lidelse som fører til smerte i blæren og i blæren regionen. Symptomer på interstitiell cystitt variere fra mild ømhet til sterke smerter i blæreområdet. Kvinner kan oppleve mer smertefulle symptomer under menstruasjon eller samleie. Noen pasienter blir bedt om å unngå huk eller løfte noe mer enn £ 20 for å unngå fakkel-ups. Fordi fysisk stress kan påvirke blæren hvis du har interstitiell cystitt, unngå å løfte så mye som mulig.

Bruksanvisning

•  Gjennomføre en ting om gangen. For eksempel når du tar dagligvarer fra bilen, få inn flere elementer på en gang i stedet for en hel pose. Selv om du vil gjøre flere turer, vil kroppen din takke deg for det.

Bruk en ryggsekk hvis du må bære gjenstander som veier til sammen mer enn 20 kg. Plassere den tomme sekken på toppen av en stol eller bord, og ikke på bunnen. Fyll sekken med elementene. Zip opp sekken og sette den på ryggen, uten huk, mens den er på bordet eller stolen. Sakte stå opp og vedlikeholde oppreist mens du bærer sekken.

Be om hjelp fra en venn eller nabo. Hvis du trenger å ha noe i løpet av £ 20 løftet, har noen andre gjøre det for deg. Selv om det kan være ubehagelig å spørre, vil det være langt mer sunt for deg i det lange løp.

Unngå trening som krever at du gjør heiser eller knebøy. Dette inkluderer vektløfting --- enda mindre vekter --- og huk mens du gjør lunges og lag i ballett.

Hvis du har et barn, kan du bruke en rullende barnevogn stedet for å bære ham. Hvis hun er en pjokk, forklare henne hvorfor du ikke kan plukke henne opp. Be henne om å gå i stedet. Barnet ditt kan overraske deg med sin nyvunne uavhengighet.

Tips og advarsler

  • Snakk med legen din om andre tiltak du kan gjøre for å unngå tunge løft. De kan hjelpe i din daglige rutine.
  • Unngå tunge løft er ikke en behandling for interstitiell cystitt.