Digidexo.com

Hvordan å bruke mat til å hjelpe magesår

År siden den felles tanke på sår var å drukne dem i melkeprodukter og krydret mat ble sett på som sår-forårsaker. I dag har medisinske eksperter har gjort en fullstendig snuoperasjon på disse to ideer som begge ble funnet å være falsk. Sår resultere fra en bakteriell infeksjon fra Heliobacter pylori og kan behandles med medikamenter. Det finnes flere typer mat som du kan spise for å hjelpe deg å helbrede dine sår, også.

Bruksanvisning

•  Unngå melkeprodukter som de er nå kjent for å stimulere mage syre produksjon som vil føre til sår fakkel-ups og smerte. Selv om melk og kremet melkebaserte matvarer berolige magen i utgangspunktet, de faktisk føre til vev for å bli opphisset i sår pasienter. Senere er meieri vanskelig å fordøye og produsere ekstra magesyre under fordøyelsen.

Drikk filtrert vann for å fortynne magesyre. Spesielt etter et måltid, et lite glass vann hjelpemidler i fordøyelsen og gjør magen syrer mindre opprivende til sensitive vev.

Hold nesen og drikke kål juice. Rå kål juice, mer spiselig når det blandes med selleri juice, er et lenge kjent sår rette. Den inneholder S-metyl-metionin og glutamin, som er kjent for å ha helbredende effekter på sår. Glutamin er også til stede i ananas. Drikk ca en liter dette en dag for å lindre betennelser og smerte.

Spis bananer og bananer, spesielt hvis de er grønne. Disse brukes i mange land som et sår "kur". De bidrar til å øke slimproduksjon og cellevekst i veggen i magesekken. Spis grønne bananer tilberedt med hvitløk for en smak godbit. Selv om et folk rette, har bananer lenge vært anbefalt for lindrende alle typer gastrointestinale forstyrrelser.

Spis ren lakris. En masse godteri solgt som lakris er kun smaksatt med anis som er en lakris-smake urt. Eneste virkelige lakris, som du kan kjøpe på en helsekostbutikker, inneholder helbredende eiendom glycyrrhizic syre som er en sår rette. Tyske leger har gjort omfattende forskning på lakris. Deres medisinske vaktbikkje organisasjon har godkjent lakris som en behandling for magesår. Se Resources nedenfor.

Prøv manuka honning. Dette har vist seg å være effektiv i noen pasienter med vanskelige sår (og sta sår) selv når antibiotika ikke fungerte. Studier viser at Manuka honning har vist seg å helbrede mange plager, og det er mye brukt av leger for sine helbredende egenskaper i sin innfødt New Zealand. Dette honning er fra bier som bruker Manuka bush for mat som inneholder antibakterielle, antiseptisk og anti-sopp egenskaper. Spre om en spiseskje på et stykke brød og konsumere før måltider, og når symptomene er present.It vil ta flere uker til noen måneder å helbrede en sår. Se Ressurser for å lære mer om Manuka honning.

Tips og advarsler

  • Spis flere små måltider om dagen. Det hjelper fordøyelsen å ikke stuff selv på ett måltid.
  • Ikke legg deg ned når du spiser. Det gjør magen jobbe hardere og lar magen syrer å søle ned i spiserøret, irriterende hele øvre mage-tarmkanalen.