Digidexo.com

Tegn på en Suicidal tenåring

Tegn på en Suicidal tenåring


Teen selvmordsforsøk følger ofte klare faresignaler. Tenåringer står overfor en rekke problemer i skolen og hjemme som kan bidra til depresjon og lar barna til å føle at livet er litt for vanskelig. Det er viktig at foreldre og venner er klar over tegn på selvmordstanker, slik at de kan få hjelp for sine tenåringer før det er for sent.

The Talk

Ett tegn på suicidale tendenser er når tenåringer snakker om å drepe seg selv, sier kanskje at de ville være bedre død --- selv om det er sagt i en spøke måte. Denne typen snakk er et rop om hjelp og et tegn på at det er på tide å verve profesjonell hjelp, slik som terapi.

Handlinger

En suicidal tenåring kan begynne å gi bort eiendeler som CDer, favoritt klær, bøker og andre eiendeler. Venner eller familiemedlemmer som får disse elementene bør la voksne vet at noe er på gang. Det kan gjøre en stor forskjell.

The Attitude

Tenåringer som tenker på å begå selvmord ofte mister interessen for aktiviteter som de en gang elsket. De også kan slutte å bry seg om hvordan de ser ut eller om saker av hygiene. Deres holdning generelt vil være dyster og deprimert, og de kan ha noen interesse i å snakke med venner eller familie. De kan også muligens begynne å engasjere seg i risikofylt atferd, som fart når du kjører.

The Plan

Når tenåringer seriøst vurdere selvmord, vil de begynne å legge planer for hvordan de skal gjøre det, kanskje samle narkotika eller våpen. De kan skrive om sine planer i et tidsskrift eller i noen form for selvmordsbrev. Suicidale tenåringer kan også begynne å si sine farvel til venner og familie. Tenåringen kan være i alvorlig fare på dette punktet, og din støtte er stort behov for.