Digidexo.com

Hvordan legge til Fiber til en glutenfri diett

Hvordan legge til Fiber til en glutenfri diett


Gluten er et stoff som finnes i hvete, rug og bygg. Det er også funnet i andre matvarer som er behandlet med dem, som havre. Noen mennesker er allergiske mot gluten, og noen mennesker bare har en intoleranse overfor det. Gluten er ofte funnet i brød og pasta; det er til og med i soyasaus. Det er mange produkter som er tilgjengelige på dagligvarebutikkhyllene nå som er glutenfri. Det er lett å gjøre opp fiber som mangler i en glutenfri diett, så det er mange frukter, grønnsaker og nongluten korn som er rike på fiber.

Bruksanvisning

•  Legg rikelig med frukt til glutenfri diett. Hopp kjeks og kaker til dessert, siden de inneholder hvete produkter, og i stedet ha friske jordbær, blåbær, kiwi, epler, grapefrukt, bringebær eller papaya. Alle disse fruktene er gode kilder til fiber. Så er appelsiner, lime og sitroner. Drikk tomatjuice med frokost hver dag for å få fiber som er tapt ved ikke å ha toast.

Spis rikelig med grønnsaker. Det finnes en rekke grønnsaker som er rike på fiber. Noen av dem inneholder søtpoteter, yams, rød paprika, gulrøtter, rødbeter, avokado, spinat, asparges, blomkål, grønnkål og rosenkål. En sunn salat med baby spinat og gulrøtter kan legge fiber til lunsjtid. En side av rosenkål eller asparges med middagen vil legge fiber i dette måltidet. Prøv å bruke potetflak å tykne hjemmelagede supper for ekstra smak og et løft av fiber.

Bytt ut gluten-rik hvete for glutenfri ris og mais. Disse matvarer er både rik på fiber. Det er ris brød for de som savner å spise brød på en glutenfri diett. Prøv mais tortillas å erstatte hvete seg. Også legge til bønner til kosthold for å få mer fiber. Bønner som er perfekt inkluderer black-eyed bønner, nyre bønner, kikerter, linser og lima bønner.