Digidexo.com

Hvordan å miste vekt å spise vegetarisk

Hvordan å miste vekt å spise vegetarisk


Å spise vegetarisk kan hjelpe deg å gå ned i vekt fordi vegetarianere har en tendens til å veie mindre enn kjøttetere, så mye som 20 prosent mindre. Velge riktig vegetarisk mat er nøkkelen til å hjelpe deg å miste vekt. Både vekttap og et vegetarisk kosthold kan redusere risikoen for å utvikle alvorlige sykdommer som diabetes og hjertesykdommer.

Hvordan å miste vekt å spise vegetarisk

•  Spis mer grønnsaker som er høy i fiber og vanninnhold. Dietter som inneholder mye fiber og moderat lite fett har bedre suksess og vedlikeholds priser enn andre. Grønnsaker også fylle deg mer med et lavere kaloritelling enn andre matkilder. Fylle deg opp betyr at du vil spise mindre som vil hjelpe deg å miste vekt.

Substitute bønne retter til kjøttretter. Som grønnsaker, bønner er også høy i fiber. Bønner er også en utmerket kilde til protein. Får nok protein kan være en utfordring for en vegetarianer, men protein er nøkkelen til vekttap fordi det hjelper deg å holde full mellom måltidene. Bor full, betyr at du ikke vil forbruke så mye, som vil hjelpe til med vekttap. Andre kilder til protein er soyaprodukter, quinoa, frø, nøtter og korn.

Spis fullkorn frokostblandinger, pasta og brød. Hele korn er høy i fiber så er nøkkelen til et vegetarisk kosthold som vil hjelpe deg å miste vekt.

Velg redusert fett ost og melkeprodukter eller bytte til soya-baserte ost og melkeprodukter.

Deal med din trang til å snack ved å ha et stykke frukt eller noen gulrot pinner.

Hint

  • Unngå å bruke kremete sauser, dips eller smør på grønnsakene dine. Prøv sitronsaft i stedet.
  • Et vegetarisk kosthold kan skape visse syre, vitamin-og mineralmangel. Rådfør deg med din lege og eller registrert dietetiker hvis du har spørsmål om potensielle mangler.