Digidexo.com

Hvordan beregne BMI Prosent

Leger, dietitians, sport fysiologer og vekttap trenere råder pasienter / klienter som ønsker å slippe noen uønskede pounds å beregne Body Mass Index, eller BMI. Mye har blitt gjort av indeksen, som det lar enkeltpersoner vet nøyaktig hvor deres nåværende vekt faller mot statistiske normer. Kritikere hevder at BMI ikke tar hensyn til en persons kropp type. Uansett fungerer det som grunnleggende informasjon og kan hjelpe deg å begynne å miste overflødig kroppsfett.

Hvordan beregne BMI Prosent

•  Logg deg på Nhlbsupport.com/BMI og skriv inn din personlige informasjon. Den vil be om høyde og vekt, som kan legges inn i standard eller metriske mål. Klikk på "beregn" rask og nummeret ditt vil vises i boksen.

Sammenlign din prosentnummeret til de som anses nasjonale gjennomsnitt og normalverdiene for friske voksne. En BMI på 18 eller under regnes som undervektig, mens 18 til 24 fall i normalområdet. Overvekt er regnet 25 til 30, og en rekke over 30 er klinisk overvektige.

Klikk på "BMI Tables" og du kan finne din ideelle kroppsvekt. Du kan videre vurdere din sunn vekt rekkevidde ved hjelp av et målebånd på omkretsen av midjen din. Hold enden av målebåndet over navlen, vikle mål rundt midjen din, og noter nummeret. Enhver måling over 40 for menn eller 35 for kvinner indikerer tilstedeværelsen av for mye magefett, som kan bidra til negative risikofaktorer for hjertesykdom.