Digidexo.com

Hvordan lære Fitness & Nutrition

Hvert år blir flere og flere mennesker blir overvektige. Det er viktig å lære det grunnleggende om ernæring og trening for å være i kontroll over din egen helse.

Hvordan lære Fitness & Nutrition

Lær om ernæring og Fitness

•  Få en god oversikt over ernæring ved å lese ernæringsmessige bøker. "Resept for Nutritional Healing" av Phyllis A. Balch og "American Dietetic Association Komplett Mat og Guide Nutritional" av Roberta Larson Duyff er gode steder å starte. Det er også en rekke bøker som omhandler konkrete saker, som for eksempel glutenfrie dietter og spise for din blodtype, samt ernæringsmessige guider designet for både menn og kvinner.

Abonner på nærings-magasiner som "Shape", "Menns helse" og "Eating Well." Du vil finne en rekke informasjon, oppskrifter og trening teknikker. Prøv ulike måltid planer som inneholder hele korn, magre proteiner og en rekke grønnsaker og frukt. Vær forsiktig når du eksperimenterer med trening anbefalinger: Artikler ikke ta din medisinske historie i betraktning, og enkelte øvelser kan forverre en gammel skade. Sjekk med din lege før du begynner på et treningsprogram.

Bli med et treningsstudio og få en vurdering fra en personlig trener. Finn ut hvor mye kroppsfett du har og hva du kan gjøre for å miste eller opprettholde vekten din. Sammenlignet med hjemme trening, treningssentre gi deg muligheten til å spørre fitness fagfolk om hjelp. Du vil også ha tilgang til mer utstyr og være i stand til å utøve et bredere spekter av muskelgrupper. Sjekk ut ulike trening klasser. Mange gir opp sin trening rutine på grunn av kjedsomhet. På et treningsstudio, vil du ha kapasitet til å utvide din sosiale sirkel, har en instruktør korrigere skjemaet, og presse kroppen til å oppleve nye bevegelser. Yoga klasser er fantastisk for lindrende stress; mange treningssentre tilbyr dem.

Sjekk din community college for ernæringsmessige klasser. Mange høyskoler tilbyr lavere avgifter for studenter som "revisjon" en klasse, og bare har tenkt å delta på det vs også snu i skolearbeidet oppdrag (vanligvis, er en revidert klasse verdt færre college studiepoeng). Folk vare på informasjon gjennom å se, høre, lese og oppleve. Klasser gi deg alle fire sensoriske alternativer, samt muligheten til å stille spørsmål.

Få en sjekk med legen din. Spør om din optimal vekt. Alle har en annen beinstruktur, og legen din kan hjelpe deg å lære om ditt. Legen din kan også anbefale hensiktsmessig trening regimer ideelt for helsen din. Får en rutinesjekk vil fritte ut eventuelle understreking problemer og hjelpe deg å forstå hva du trenger å gjøre for å være sunn.

Gjør en avtale med en ernæringsfysiolog. Spør legen din eller ring et lokalt sykehus for å få en henvisning. Intervju ernæringsfysiolog. Du bør ha en god forbindelse med henne og føler som om hun kan lage solide anbefalinger. Enkelte ernæringseksperter spesialister på et bestemt felt, som oppvekst, diabetes eller kvinners helse. Økter med en ernæringsfysiolog vanligvis koster minst $ 40 en time. De kan gjøre en stor innvirkning på din ernæringsmessige rutine.

Hint

  • Gjør det som føles best for deg. Hvis intense treningsøkter såre muskler, bremse ned og tempoet selv. Sjekk ut så mange klasser på treningsstudio som mulig. Det er flott å endre dine treningsøkter og ikke fokusere på en muskelgruppe.
  • Konsultere legen din før du gjør noen drastiske endringer. Din medisinske historie og nåværende helsesituasjon kan påvirke utfallet av en hvilken som helst ny diett eller treningsprogram. Shoppe rundt for en gym medlemskap. Mange treningssentre annonsere gratis første-måneders medlemskap. Avgjør om du har råd til den månedlige avgifter og lese kontrakten nøye.