Digidexo.com

Matvarer som hastighet helbredelse

Matvarer som hastighet helbredelse


Det er allment kjent at når du er syk eller i opplag, bør du drikke så mange glass vann, juice eller drinker som inneholder elektrolytter som mulig. En god regel er å ha et glass ved sengen din og prøve å drikke minst hver 10 minutter hvis du ikke hviler. Det er også sant at visse matvarer mate kroppen kraftig vitaminer og næringsstoffer som kan hjelpe deg å føle deg bedre raskere.

Suppe

Suppe er en matvare som gjør dobbelt arbeid --- det fuktighet og næring. Det er en naturlig går til mat når noen er syk fordi varmen hjelper berolige en kløe i halsen eller verkende kropp, og det er vanligvis lett å fordøye hvis kvalme er til stede. Enkelte studier tyder på at kyllingsuppe, i særdeleshet, inneholder helbredende egenskaper som bidrar til å bekjempe infeksjoner. Velg buljong-baserte supper enn krem-baserte seg.

Hot Peppers

Hvis du kan mage dem, chilipepper er en utmerket nesespray. Capsaicin er funnet i paprika og naturlig tynner slim og sletter en tett nese. Hvis halsen er for sår eller magen også opprørt for doser av salsa eller jalapeno juice, tilsett så mye Cayenne eller rød pepper flak som du kan stå til din suppe, og deretter holde vev hendig --- du skal puste gjennom nesen snart nok.

Yoghurt eller Kefir

Probiotika er en front-line forsvar for immunforsvaret og yoghurt og kefir er lastet med probiotika, også kjent som gode bakterier. Denne gode bakteriene lever i tarmen og kamper av dårlige bakterier, bidrar til å øke kroppens hvite blodlegemer. En fordel kefir har over vanlig yoghurt er at den kan kolonisere i tarmkanalen, opprettholde at Forsvaret og warding av eventuelle tilbakefall når du gjenopprette.

Frukt og grønnsaker

Grønnsaker og frukt er super mat. De er lastet med vitaminer som kroppen din trenger for å ikke bare opprettholde optimal trivsel, men også å bygge kroppen tilbake til helse. Mest alle vet at vitamin C er knyttet til å hjelpe deg å få og holde seg friske og kan finnes i appelsiner, jordbær og poteter. Gulrøtter, honningmelon og søtpoteter er fylt med betakaroten. Når du eller en elsket en er syk, er det en god tid til å kose seg med den "hva smaker godt" filosofi. Så hvis potetmos eller søtpoteter vil anspore en appetitt, eller hvis ristede gulrøtter toppes med litt lønnesirup eller smør og brunt sukker vil lokke noen til å spise, nyte.