Digidexo.com

Slik Cure lenge Hikke

Sjansene er du har opplevd hikke, kjent medisinsk som singultus. Singultus er avledet fra det latinske ordet "singult", som kan oversettes som prosessen med å fange pusten mens gråt. Den irriterende lyden av hikke oppstår når mellomgulvet ufrivillig kontrakter, noe som resulterer i en rask pust. Under denne prosessen stemmebåndene lukke opp, skape hikke lyd. I de fleste tilfeller, hikke gå bort på egenhånd. Men det er mulig for deg å lide av en kronisk tilfelle av hikke.

Bruksanvisning

Behandling

•  Du kan prøve å kurere hikke på egen hånd. En rekke metoder finnes for å dempe denne tilstanden, inkludert følgende: Drikk vann. Fyll et glass til randen med lunkent vann. Sett en ren klut over glasset. Svelg vann gjennom duken.

Ta en skje med sukker. Plasser sukker på tungen og la den sitte der til det smelter i munnen.

Bruk sitrus matvarer. Konsumere en sitron eller en appelsin eller suge på en sitron dynket i bitter.

Pust inn og pust ut i en papirpose. Plasser pose over nesen og munnen. Gradvis puste inn og ut gjennom munnen fem ganger.

Sitte i en stol med rett rygg. Trykk deg mot baksiden av stolen. Legge armene i kors over brystet og bøye seg fremover så langt du kan. La kroppen slappe av. Gradvis presse armene som om du prøver å presse luften ut av kroppen din. Etter exhaling, hold pusten i opptil 10 sekunder og så la gå. Forbli bøyd over og gjenta fem ganger, deretter gradvis sitte opp.

Se legen din hvis hikke vare mer enn to dager. Se også lege hvis hikke hindrer pusten din eller forstyrre med spising.

Legen kan anbefale medisiner for vedvarende hikke. Noen medisiner som har vist seg å behandle hikke inkluderer baklofen, klorpromazin, haloperidol, og antiepileptika.

Få en spesialisert massasje. Hvis carotis sinus, som finnes i halsen rett under kjeven din, blir massert, kan det hjelpe lindre hikke problem. Ikke prøv denne metoden på egen hånd. Har legen din utføre en carotis sinus massasje.

Du kan ha et tynt, bøyelig rør som kalles en nesesonde inn i nesen og ned i magen. Røret bidrar til å avlaste trykket i magen. Hvis dine hikke stoppe, er røret tas ut umiddelbart, og ingen andre tiltak er nødvendig.

Hint

  • Vedvarende hikke kan føre til andre forhold, inkludert utmattelse, dehydrering, uregelmessig hjerterytme, og vekttap.