Digidexo.com

Hvor mye Omega 3 for Lindring av depresjon?

Omega-3 fettsyrer kan gi verdifull avlastning for symptomene på depresjon. Omega-3 fettsyrer er flerumettede fettsyrer, og de er ikke produseres naturlig av det menneskelige legeme. Derfor er det viktig å tilegne seg disse viktige fettsyrene gjennom mat og, mest, kosttilskudd. I tillegg til å tilby hjelp i å bekjempe visse typer kreft, hjerte- og karsykdommer og leddgikt, omega-3 fettsyrer gir støtte for riktig hjernen fungerer og opprettholde normale kjemiske balanse i hjernen.

Tar Omega-3 for depresjon

Dr. Basant Puri, av Londons Imperial College MR enhet, gjennomført en omfattende studie på effekten av omega-3 fettsyrer på hjernens ytelse. Puri funnet at disse syrer er avgjørende for å opprettholde et aktivt og sunt sinn, men fordi de ikke er naturlig forekommende i kroppen, må du søke omega-3 tilskudd eller holder seg til en diett rik på matvarer som inneholder omega-3 fettsyrer.

Omega-3 fettsyrer er hovedsakelig funnet i fisk, blant annet kveite, laks, sardiner og tunfisk. Visse typer nøtter, valnøtt olje, og marine plankton inneholder også omega-3 fettsyrer.

For å lindre depresjon, den enkleste måten å sikre at du får de riktige Omega-3 beløpene er å ta kosttilskudd. Fiskeolje kosttilskudd er langt den mest populære formen for å skaffe disse essensielle fettsyrene.

Det er ingen bevis detaljering nøyaktig hvor mye omega-3 bør tas for depresjon. Ettersom det er mange forskjellige former for depresjon, og ulike typer depressive tilstander, er det vanskelig å gi noen ett nummer for dosering formål. The American Heart Association tyder på 800 mg per dag. De foreslår også å spise fisk to ganger i uken for å få de riktige mengder av omega-3.

De viktige syrer som finnes i fiskeolje kosttilskudd er dokosaheksaensyre (DHA), eikosapentaensyre (EPA), og alfa-linolensyre (ALA). For mennesker med depresjon, er EPA desto viktigere av de tre, så pass på å velge et supplement som inneholder høyere mengder av DHA og mindre mengder av EPA og ALA.

I tillegg til fisk og fiskeolje kosttilskudd, flaxseeds inneholder også omega-3 fettsyrer. Flax er uvanlig høy i ALA, og frøene kan slipes og drysset over mat eller blandet inn vibrering. Flaxseeds kan også dukke opp i brød, men baking frøene får dem til å miste en betydelig del av deres ALA innhold.

Advarsler

Omega-3 fettsyrer, da tatt alene, ikke kan gi den samme relieff som når tatt i forbindelse med andre psykiatriske medikamenter. Syrer og medisiner virker sammen for å lindre symptomene på depresjon, så ikke forvent en plutselig kur-all når du tar omega-3 fettsyrer på egenhånd.