Digidexo.com

Hvordan vite om noen har en Stroke

Hvordan vite om noen har en Stroke


Et slag er også kjent som en hjerne angrep, og det oppstår når det er enten for mye eller for lite blod i hjernen. Dette er en alvorlig medisinsk tilstand, og det kan føre til andre helsemessige komplikasjoner eller død. Derfor er det viktig å vite om noen har et hjerneslag, og det er et par måter å identifisere commons tegn på slag.

Bruksanvisning

•  Kontroller hvorvidt vedkommende opplever nummenhet i kroppen hans. Slagpasienter har ofte en plutselig nummenhet eller lammelse i en arm, ben eller i ansiktet og nummenhet skjer vanligvis på den ene siden av kroppen.

Finn ut om denne personen er å ha problemer med å snakke til deg. Når noen er å ha et hjerneslag, kan hun plutselig ha problemer å snakke tydelig og hennes ord kan høres sløret.

Be offeret om hans visjon. Han kan plutselig har problemer med å se deg eller andre gjenstander rundt ham. Offeret kan også oppleve tåkesyn eller dobbeltsyn, eller selv har en nedgang i sitt syn nivå.

Se etter tegn til svimmelhet. Et hjerneslag kan gjøre en person plutselig føler meg veldig svimmel. Offeret kan miste balansen mens du står og du kan selv se henne snuble mens du prøver å gå.

Kontroller for å se om vedkommende har en hodepine. Ganske ofte, når en person har et slag, kan han plutselig har en smertefull og alvorlig hodepine uten kjent årsak eller årsak. Se også etter andre tegn som en stiv nakke, oppkast eller ansiktssmerter, sammen med hodepine.

Bestem om hun er i en tilstand av forvirring. Når en person er å ha et hjerneslag, kan hun plutselig finne seg forvirret og har problemer med å huske ting. Be henne om å oppgi sitt navn, adresse, fødselsdato, eller andre grunnleggende spørsmål som kan bekrefte hvorvidt hun opplever eventuelle misforståelser.

Tips og advarsler

  • Hvis du tror at noen har et hjerneslag, bør du umiddelbart ringe 911 for å få hjelp. Et hjerneslag er en medisinsk nødsituasjon og du bør ikke utsette å få denne personen riktig medisinsk hjelp som han trenger.