Digidexo.com

Physcial Therapy Øvelser for frossen skulder

Frossen skulder, som også kalles klebe capsulitis, er forårsaket av skulderen som blir immobilisert på en lang varighet av tid, for eksempel hvis armen er i en slynge, ifølge Mayo Clinic. Denne tilstanden er preget av en generalisert smerte og stivhet, som om skulderen er frosset, innenfor rotatorcuffen og andre leddene i skulderen. Fysioterapi øvelser involverer strekking bevegelser for å gjenopprette fleksibilitet og styrke til området. Gjør aldri noen fysioterapi trening uten å diskutere bevegelsene med legen din.

Skulder Circles

Skulder sirkler vil strekke hele deltoidområdet å øke blodgjennomstrømningen og slipp symptomene på frossen skulder. For å begynne denne tøyningsøvelser, stå med føttene slik at de er bredere enn skuldrene. Hold knærne løs med litt bøye dem og opprettholde en rett rygg. Begynn denne øvelsen ved å heve din venstre skulder opp og frem mot øret, og deretter i en nedadgående bevegelse senke skulderen og bringe den tilbake, og innenfor en oppadgående sirkelbevegelse bringe skulderen tilbake opp mot øret. Gjenta tre fulle rotasjoner i venstre skulder og deretter gjenta bevegelsen med høyre skulder.

Stående Biceps / skulder Stretch

Dette strekker øvelse vil forlenge biceps, skuldre og brystmuskelgrupper. Denne multi-muskelen strekningen er ideell for de med en frossen skulder som påvirker andre deler av overkroppen. Begynn denne øvelsen ved å nøye bringe hendene dine sammen så de møtes bak ryggen din; hekte hendene slik at håndflatene er rørende. Nøye rotere armene slik at du er i stand til fullt ut å forlenge albuene. For å utføre strekningen, heve begge armene samtidig bort fra torso; Dette vil føre til at skuldre, bryst og biceps til å forlenge og dermed skape strekningen. Hold i fem sekunder, og deretter sakte tilbake armene tilbake til utgangsposisjonen og gjenta tre ganger.

Broomstick Stretch

For dette strekker øvelse, vil du trenger å samle et kosteskaft som er minst 4 meter lang. Denne øvelsen er ideelt for dem som har et alvorlig tilfelle av frossen skulder som det vil forsiktig slippe spenningen mens du forsiktig strekke rotatorcuffen og øvre deltoid muskler. Til å begynne denne strekningen, holder kosteskaft med høyre hånd slik at toppen av pinnen hviler mellom tommel og pekefinger. Hold håndflaten og indre underarm peker mot veggen foran deg og albuen i en 90-graders vinkel. Dette vil føre til at pinne å hvile på utsiden, eller bakfra, underarm. Med venstre hånd, forsiktig ta tak i nedre delen av pinnen og trekk det forsiktig mot veggen foran deg. Dette vil føre til at høyre hånd og underarm for å være litt dratt bakover. Hold strekken i 10 sekunder før du forsiktig slippe.