Digidexo.com

Hjem rettsmidler for appetitt kontroll

Kontrollere appetitten kan være en av de største utfordringene ved vektkontroll. Sult er kroppens måte å fortelle deg at vi har mottatt færre kalorier enn normalt. Det er en naturlig prosess. Det er lett å tenke, når du er sulten, at du trenger å spise. Det er ikke sant. Nøkkelen til vekttap er reduksjon av kalorier: Du må forbrenne mer kalorier enn du forbruker. Det er enkel matematikk. Det er ting du kan gjøre hjemme som vil lure kroppen din, og kontrollere appetitten.

Foods

Viss mat og væske, lagt til kosthold, vil naturlig undertrykke sult. Fylle magen med mat som har få kalorier vil slå av sult sensor. Vann er en kraftig appetitt suppressant. Når du først begynner å føle seg sulten, kan du prøve å drikke en rask åtte gram vann. Dette fungerer nesten hver gang.

Deretter kan du prøve økologisk grønnsaksbuljong. Den er tilgjengelig på de fleste butikker, og har ingen kunstige kjemikalier som vil gjøre mer skade enn godt, for eksempel MSG eller gjærekstrakt. Den har også mindre salt. Du kan drikke så mye økologisk grønnsaksbuljong som det tar å stille magen.

Grønne bladgrønnsaker, som salat eller kål, er lave i kalorier og høy i vanninnhold, og er matvarer som du ikke trenger å regulere. Spis så mye du vil. Den kalorier er så lav, er det ikke nødvendig å telle dem.

Trening

Tommelfingerregelen om trening og appetitt kontroll er jo hardere du jobber, jo mindre sulten blir du. Enhver øvelse plan du velger bør resultere i å øke kroppstemperaturen. De beste valgene for appetitt suppressant er aerobic, som løping. Begynn med 15-minutters økter flere ganger i uken og bygge inntil du trener minst 30 til 40 minutter om gangen. Svømming er et dårlig valg for kontroll sult fordi du ikke heve kroppstemperaturen når du svømmer.

Urte kosttilskudd

Urte kosttilskudd er en naturlig måte å undertrykke appetitten. De langsiktige virkningene av en del kosttilskudd er ukjent. Det er ingen urte kosttilskudd godkjent av FDA. Imidlertid viser bevis grønn te for å være et effektivt vekttap hjelpemiddel. Grønn te er tilgjengelig i tablettform, varm te, eller som tilsetning til noen kalde drikker. The University of Maryland Health Center sier at grønn te øker stoffskiftet og gir effektiv fettforbrenning. Noen bivirkninger av grønn te inkluderer oppblåsthet, fordøyelsesbesvær og diaré.

Advarsler

Noen plan for å gå ned i vekt bør starte med et besøk til legen din. Det viktig å finne ut om det er underliggende tilstander som vil holde fra å miste vekt. Hvis du tar medisiner for noen sykdom, må du spørre legen din før du tar noen kosttilskudd.