Digidexo.com

Biogene Ufrivillig barnløshet

Biogene hormonterapi, også kjent som bioidentical hormonbehandling, er bruk av hormon kosttilskudd som er fremstilt for å passe den molekylære struktur av samme hormon i menneskekroppen. Dette er i motsetning til de fleste hormonbehandling medisiner, som er syntetiske og ikke svarer til humane hormon strukturer.

Om hormoner

Hormoner er kjemikalier som forårsaker kroppen til å gjøre visse endringer eller utføre visse funksjoner. Gjennom en persons liv, nivåer av bestemte hormoner svinge basert på alder. Under overgangsalderen, for eksempel, de nivåer av progesteron og østrogen i en kvinnes kropp falle betydelig. Dette fører til en rekke effekter som mange kvinner finner ubehagelig og søke fritak fra, slik som nattesvette, hetetokter og humørsvingninger. Under midten alder, menn også oppleve en nedgang i hormoner, spesielt testosteron, noe som kan føre til prostata problemer og erektil dysfunksjon.

Hvordan Biogene Hormoner produseres

Mange helsearbeidere anbefaler bruk av biogene hormonbehandling til kvinner som opplever hormonelle endringer på overgangsalder. Biogene hormonterapi er også tilgjengelig for mennesker, selv om det ikke er så vanlig. Å produsere biogene hormoner, en pasient først gjennomgår en rekke hormonprøver for å fastslå den eksakte nivåer og typer hormoner som må tas opp. Et hormon supplement er så konstruert og produsert for å være svært lik pasientens hormoner og adresse hormonmangler. Fordi biogene hormoner er individuelt opprettet for å matche en pasients behov, vil hver pasient resept være annerledes. Dette er i motsetning til tradisjonelle hormonerstatningsterapi, hvor hvilket som helst antall pasienter kan bli kjørt på samme hormon medikament i samme dose.

Hvor å få Biogene Ufrivillig barnløshet

Selv biogene hormonbehandling er stadig i popularitet, er det fortsatt vanskelig å finne en lege som er kjent med det på mange områder. De fleste leger som bruker biogene terapi vil annonsere det faktum, enten i den lokale telefonkatalogen eller på Internett. Vær på vakt mot ikke-medisinske kilder som hevder å gi biogene hormonbehandling, som de vil vanligvis ikke ha tilgang til testfasiliteter og laboratorier er nødvendig for å produsere sanne bioidentical hormon erstatninger. Hvis du er sikker på at du vil undersøke biogene hormonbehandling som et alternativ i behandlingen, sjekk med din lokale lege først. Han kan være i stand til å anbefale en lokal lege med erfaring i resept og bruk av bioidentical hormoner.