Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på en Alternating Foods Diet

En vekslende mat diett hjelper deg å miste vekt av timingen måltid type i henhold til din aktivitetsnivå. I den mest grunnleggende form av et vekslende kosthold, justerer du inntaket av karbohydrater (en makronæringsstoff i stor grad til stede i matvarer som brød, korn og andre stivelsesholdige produkter) til den daglige treningen nivåer. Ifølge klinisk ernæringsfysiolog Jay Robb og fitness coach Christian Thibaudeau, hjelper denne dietten system for å gi kroppen din med rask drivstoff karbohydrater der det er nødvendig, og samtidig unngå carb forbruk i tider når det ville være mer sannsynlig å hjelpe deg å miste fett.

Hvordan å miste vekt på en Alternating Foods Diet

Vekslende Foods Diet

•  Bestem deg på forhånd hvilke dager i uken du skal jobbe ut, om det betyr at vekttrening, aerobic aktivitet eller enkel øvelse som å gå eller hagearbeid. Dagene da du utfører den største mengden av aktivitet vil være de dagene du vil få lov til å konsumere mer karbohydrater i kosten, og dermed vekslende matinntaket for å lette vekttap. Hovedtyngden av carb forbruk bør komme fra naturlige matvarer, som frukt, grønnsaker og helkorn.

•  Bestem forventet intensitet av dine aktiviteter for å finne ut hvor mange karbohydrater du bør sette av til en bestemt dag.

Når du utfører høy intensitet arbeid som sprinting, vekt trening eller en lang stint av aerob aktivitet (en til to timer), konsumere alt 200-300 gram karbohydrater spredt jevnt utover dagen til drivstoff din aktivitet.

På dager da du skal utføre kun en moderat mengde trening, for eksempel rask gange, enkel aerobic eller en relativt stor mengde verftet arbeid, forbruker bare 100 til 200 gram karbohydrater.

Bruker ikke mer enn 50 til 100 gram karbohydrater på dager hvor du utfører en nominell mengde fysisk aktivitet, som går tur med hunden for en halv time eller utføre en mindre mengde rengjøring eller hagearbeid.

Planlegg måltidene rundt det daglige carb tildeling. Du kan finne de karbohydrat beløp for ulike matvarer på den ernæringsmessige etiketten eller på nettstedet ernæringsmessige data for mat. Gjennom dette vil du være i stand til å se hvor mange gram karbohydrater er tilstede i en porsjon av hver bestemt mat. Legg merke til disse beløpene mot dine daglige carb grenser for å holde oversikt over det totale karbohydratinntaket nivå. Bruk en food skala for å sikre at din servering størrelse er riktig for å mer nøyaktig beregne din karbohydratinntak.

Kontroller at du gå ned i vekt ved å begrense inntaket av "junk" mat, bearbeidet mat, alkohol, sukker og andre tomme kalorier, mens du får det meste av kaloriene fra sunne, næringsrike matvarer som magert kjøtt, sjømat, nøtter, frø, frukt, grønnsaker, hele korn og lignende.