Digidexo.com

Den beste øvelsen for Cellulite

Cellulitter er fett som vises som fordypninger i huden på baken, hofter og lår. Mens cellulitter er ikke en alvorlig medisinsk tilstand, kan det være pinlig og at du føler selvbevisst. Det er forårsaket ved en samling av fett er presset sammen mot bindevevet under huden, og gjør overflaten av huden vises klumpet. Mange faktorer som skaper cellulitt, slik som alder, gener, kroppsfett, og tykkelsen av huden. Øvelser kan bekjempe denne tilstanden og jevner ut huden din.

Kardiovaskulær trening

Turgåing, løping, svømming og sykling er alle hjerte-øvelser som er ansvarlige for å få pulsen opp og brenne kalorier og fett, som bekjemper cellulitter. Disse øvelsene skal utføres i minst 30 minutter om gangen, og øke stoffskiftet, forbedre sirkulasjonen, og skylle ut giftstoffer fra systemet. Alle disse fordelene faktor i å redusere forekomsten av cellulitter. Trening forbedrer muskelstyrke og strammer musklene i cellulitt utsatte områder.

Knebøy

Knebøy er en veldig nyttig øvelse i å redusere cellulitter ved å jevne ut musklene i lår, rumpe og hamstrings. Stående, med føttene skulder lengde fra hverandre, holde magen trukket i fin og stram. Bøy knærne til hamstrings er parallelt med bakken. Hold i tre sekunder før du går tilbake til stående posisjon og gjenta bevegelsen. Utføre denne øvelsen opp mot veggen eller under en stol. Tar sikte på å fullføre tre sett med 10 til 15 reps hver gang du trener.

Lunges

Lunges er en flott øvelse for å bygge muskler og slo cellulitter. Begynn i en stående posisjon; ta et skritt fremover med venstre fot, til lårene er parallelt med bakken. Rett opp igjen og gjenta øvelsen med den andre foten. Ikke la din foran kneet gå forbi tærne. Hold overkroppen rett mens du utfører denne øvelsen. Fullfør tre sett med 15 til 20 reps med hvert ben. Lunges forbedre sirkulasjonen i bena, mens styrke musklene som støtter huden, fremme en jevnere utseende.