Digidexo.com

Gode ​​midje og mage øvelser for Rullestol Bound

Livet i en rullestol betyr ikke isolasjon eller ikke-deltakelse. Faktisk er nødvendig å trene for å beskytte dine muskler fra atrophying. Få så mye trening som kroppen din tillater. Trene hever dine endorfiner, som igjen heve humøret. Hvis du ikke har vært aktiv på en stund, ta det rolig til du bygge opp din styrke. Finn en venn å trene med å gi deg en ekstra glede. Strekke før du starter et treningsprogram.

Resistent Exercise

Elastiske bånd er en flott motstandsdyktig øvelse for deg å bruke i en rullestol. Knytt bånd til håndtakene og trekk fremover mens bøye i midjen din. Dette er en flott trening for din midsection.

Sport

For kvinner mangler i overkroppen styrke, svømming er stor mage og midje trener. Den naturlige oppdrift i vann gjør bevegelsen enklere. Bruk en flytevest når du svømmer. Badminton er mindre anstrengende og en annen god trening for midje, mage og armer. Bodybuilding og vektløfting er lett å gjøre i en rullestol. Du kan gjøre krøller spesielt for magemusklene. For menn, eller kvinner med sterke overkroppen styrke, basketball ligaer, ishockey og baseball er aktiviteter som gir deg mosjon og sosialt samvær på samme tid. Bowling er en annen sport som gjør det mulig å trene magemusklene. Hvis du foretrekker et hjem trening, det er videoer for rullestol trener.

Rullestol Yoga

Øve rullestol yoga hjelper deg å styrke dine muskler samtidig som man reduserer stress. Yoga kan øke lungekapasiteten, forbedre din tenkning og gi deg en bedre natts søvn med en generell følelse av velvære. Fysioterapeuter anbefaler stolen yoga som fysisk terapi for bedre respons og tilkobling til kroppen din.

For å gjøre siden strekningen, inhalerer og løfte den ene armen opp over hodet. Plasser den andre armen på hoften eller på armlenet. Pust ut. Hold positur og puste dypt. Pust inn, senke hevet arm og skifte side. Denne yoga stilling er bra for midjen og magen.

For yoga vendinger trening, inhalerer gjennom ryggraden, og flytte høyre hånd til venstre ben og venstre arm til arm støtte. Pust ut og vri mens du ser over venstre skulder. Hold posisjonen, og slipp den, og bytt til den andre siden.

Bøying og strekking positurer hjelpe fordøyelsessystemet.

Ha en vaktmester med deg når du gjør noe trening, og rådføre seg med legen din før du starter et nytt program.