Digidexo.com

Hvor mye vekt har brystimplantater Legg til deg?

Brystforstørrelse er en kirurgisk prosedyre utføres av en plastisk kirurg som endrer formen på bryst ved hjelp av brystimplantater. Grunn for å ha prosedyren kan være kosmetisk inkludert korrigere sagging brystene, forstørrelser mindre bryster eller øke fasthet av brystet. Styrking er også gjort som en rekonstruktiv tiltak for å gjenopprette form etter en delvis eller fullstendig mastektomi.

Typer

Brystimplantater er tilgjengelig i forskjellige størrelser, former og teksturer for å imøtekomme en rekke kroppstyper og estetiske behov. Brystimplantater er tilgjengelig i enten en saltvann eller silikon gel fylt elastomer shell. Tilleggsvariabler for implantater inkluderer en kontur eller rund form eller en glatt eller strukturert overflate.

Størrelser

Bryst implantat størrelse avgjør hvor mye implantatet veier. Vanlige beregninger er en oz. av vekt pr kubikkcentimeter volum (cc) av fluid i implantatet. For eksempel, hvis et implantat har 480 ml av væsken, den veier ca. £ 1 To implantater med 480 ml av væske pr implantatet ville veier ca. 2 kg.

Innvirkning på kroppen

Virkningen av implantater på en persons kroppsvekt er basert på hvor store implantater er. De fleste brystimplantater veie totalt ca 3/4 kg til £ 1 for to implantater, en i hvert bryst. Denne størrelsen ikke signifikant påvirke en persons kroppsvekt.

Større implantater kan påvirke en persons kroppsvekt, avhengig av mye væske blir brukt i hvert implantat. Kroppsvekt vil bli påvirket i takt med vekten av implantater.

Effekter

Brystimplantater gjør ikke hindre muligheten til å amme. Implantater påvirker ikke sportsaktiviteter, men idretter som krever sidebevegelser som golf eller tennis kan kreve justeringer i svingende bevegelse. Solarium er ikke skadelig for brystimplantater.

Advarsel

Vanlige risiko og bivirkninger til bryst implantat kirurgi er arrdannelse rundt snittet området, hematom, implantat deflasjon, infeksjon og fasthet av brystene.

Brystimplantater obskure om lag 25 prosent av brystvev når gjennomføre en mammografi. En National Cancer Institute studie fant at kreft i 55 prosent av pasienter med implantater ble ikke oppdaget under mammografi prosessen. Mammogram teknikere bør være oppmerksom på eventuelle brystimplantater for effektivt å kunne gjennomføre en mammogram.