Digidexo.com

Hva er farene ved Guns i hjem med barn?

Hva er farene ved Guns i hjem med barn?


Mange familier holde våpen i sine hjem og ta alle forholdsregler for å beskytte sikkerheten til alle som bor der. Men selv i de tryggeste situasjoner, våpen i hjemmet alltid utgjøre et potensial for fare, spesielt for barn. Det er viktig å vite risikoen for bolig våpen, og at den beste måten å beskytte et barn fra farene ved våpen er ved å ikke holde dem i huset i det hele tatt.

Statistikk

Å forstå den fulle farene ved å ha en pistol hjemme innen rekkevidde av et barn, er det viktig å vite statistikk om våpen i forhold til tilfeldige skader, drap og selvmord. Ifølge 2002-utgaven av Injury Fakta fra National Safety Council, antall barn opp til en alder av 19 som ble drept av en pistol var 3385 i 1999. Å bryte det tallet ned: 1078 av disse dødsfallene var selvmord, var 1,990 drap, 214 var utilsiktede dødsfall, 83 tilfeller hadde forsett som ikke kunne fastslås og 20 var på grunn av noen form for juridisk intervensjon. Disse tallene inkluderer 73 barn under fem år gammel, 416 barn 15-19 år gammel, og 2896 var mellom 15 og 19.

Utilsiktet skade eller død

Når det er en pistol eller en hvilken som helst annen type av våpen i hjemmet, er det alltid en mulighet for et barn å bli skadet eller drept. Det er svært viktig å snakke med barna om pistol sikkerhet, og sørge for at våpen ikke er lastet og alltid låst opp i en spesiell kabinett, og oppbevares atskilt fra ammunisjon. Dessverre, har en pistol i hjemmet kan føre til et barn å være nysgjerrig eller føler behov for å vise hans eller hennes venner, noen ganger resulterer i utilsiktet skade eller død.

.

Ungdoms Suicide

Mens du har en pistol i hjemmet er aldri helt skylden for selvmordet til en ungdom, gjør sin tilstedeværelse hva som kan synes å være en praktisk måte å utføre handlingen. Statistikken viser at mer enn 90 prosent av selvmordsforsøk ved hjelp av en pistol er dødelig. Hvis en pistol er lett tilgjengelig for en urolig ungdom, han eller hun er på et høyere risiko for å bruke selvmord som en løsning på hva problemene føler de står overfor.

Andre Guns

Når du vurderer disse fakta og statistikk, husk at det er mange forskjellige typer våpen, og at alle er potensielt farlig. Kulelagert våpen, luft rifler, pellet eller bb våpen, og selv paintball eller airsoft våpen utgjøre en risiko for skader på barn og tenåringer. Bruk de samme forholdsregler med disse våpnene som du ville gjort med andre kraftige våpen.