Digidexo.com

Hjem rettsmidler for halsbrann og galleblæren problemer

Halsbrann og galleblæren problemer er vanlige plager. Heldigvis finnes det et stort antall hjem rettsmidler som vil bidra til å forhindre disse plagene og minske deres effekter når de blusse opp. Det er også visse matvarer for å unngå å lette disse plager og mat å spise for å unngå halsbrann og galleblæren problemer.

Galleblæren rettsmidler

Drikk saften fra en bete, en agurk og en gulrot. Disse juice rent hele galleblæren. Drikk dette opp til to ganger om dagen. Et annet godt middel for rensing av galleblæren er pære. Spis en pære eller drikke sin juice så mye du kan hver dag. Pære juice bidrar også behandle gallestein, den vanligste galleblæren sykdom. Oljer er et annet hjem rette for gallestein. Olivenolje er å foretrekke, men du kan også bruke solsikkeolje. Drikk ca 30 MLS første tingen i morgen og følg med 120 ml grapefrukt eller sitronsaft.

Galleblæren diett

Følge en diett med mye frisk og kokte grønnsaker, frisk frukt, grønnsaksjuice og en moderat mengde frø for å bedre galleblæren helse. Fast i to til tre dager hvis du har dårlig betennelse. Drikk kun vann i denne perioden. Etter den raske, drikke bare frukt og grønnsaksjuice for et par dager til. Etter dette, spise en balansert kosthold, inkludert grønnsaker, frukt, yoghurt, cottage cheese og olivenolje. Unngå animalsk fett, bearbeidet, stekt og fet mat. Spis mindre måltider oftere.

Halsbrann rettsmidler

Det er flere hjem rettsmidler for halsbrann, som ofte er forårsaket av sjokolade, brus eller vin. Papaya er en naturlig halsbrann rettsmiddel. Fersk papaya kan være vanskelig å finne så bruk tygge papaya tabletter. Apple cider eddik er en annen vanlig hjem rette. Tilsett eddik til en salat eller ta et par teskjeer. Drikk en kopp kamille te etter å ha spist for å lette noen irritasjon i spiserøret.

Hva skal unngås

Hvis du er utsatt for halsbrann, unngå sjokolade og koffein. Koffein har en tendens til å irritere spiserøret. Sjokolade inneholder koffein og mye fett, som også kan føre til halsbrann.

Ikke legg deg ned. Du kan føle deg dårlig og ønsker å sette opp føttene, men dette vil gjøre vondt verre. Bor oppreist vil holde syre i magen. Når du sover, heve hodet på sengen av 4 til 6 inches. Sett blokker under sengen, eller sette en kile under madrassen. Ekstra puter vil ikke fungere. Hold hodet hevet for å holde halsbrann fra tilbakevendende.