Digidexo.com

Påvist måter å stoppe å spise fast food

Påvist måter å stoppe å spise fast food


Fast food er den ultimate bekvemmelighet i et moderne samfunn opererer med lynets hastighet. For mange mennesker som føler presset for tiden, spise på en fast food-restaurant er en tidsbesparende alternativ til å bruke opp til en time matlaging hjemme. Imidlertid er dette alternativet ikke et sunt alternativ. Alvorlige medisinske problemer som hjertesykdom og diabetes kan være forårsaket delvis av dårlig kosthold. Kutte ut fast food kan garantere god helse og fitness.

Sett mål

En sikker måte å eliminere fast food cravings er å sette sunne mål for deg selv. Det kan være alt fra trening for en maraton for å prøve å passe inn i din favoritt badedrakt i gang for sommeren. Når du har opprettet et mål, skriv det ned på et stykke papir og legge det på et sted hvor det vil være synlig hver dag. Dette vil fungere som en visuell påminnelse for grunnen til at du unngår gatekjøkken og vil tilby en god kilde til motivasjon.

Spis frokost

Spise sunt starter med det første måltidet av dagen. En balansert frokost er en god måte å starte dagen fordi det bidrar til å redusere cravings for sukkerholdig og fet mat. Frokost mat med høyt protein som inneholder sunt fett arbeide med kroppen din til å tilfredsstille din sult, slik at du vil være mindre sannsynlig å hengi seg til junk food eller fast food senere på dagen. Hoppe over frokosten er aldri et godt alternativ. Det vil øke din sult og føre til at du spiser mer mat enn normalt i løpet av dagen.

Spor matvaner

Noen ganger er den beste måten å bryte ut av vanen med å spise hurtigmat å holde oversikt over hva du spiser fra dag til dag. Hold en daglig mat journal for å tjene som en registrering av dine spisevaner. Når du bestiller en taco eller burger fra drive-thru, skrive det ned. Dette vil hjelpe deg å få et nøyaktig bilde av hva du spiser hver dag, og som raskt matvarer du er mest tilbøyelige til å spise. Når du identifisere problemet mat, arbeide for å erstatte dem med sunnere snacks eller måltider.

Ingen Emotional Eating

Følelser kan kaste en stor innflytelse på handlinger. Å spise er ikke noe unntak. Mat kan bli et utløp for alle slags følelser. Folk spiser for å feire, eller de kan drukne sine sorger i en snack. Stress kan føre noen til å chow ned på favoritt mat. Når du unne deg fast food, spør deg selv hvorfor du gjør det. Finne alternative måter å uttrykke dine følelser om det å spise er koblet til følelser, enten det er tristhet, sinne, stress, kjedsomhet eller lykke. Gå løping eller svømming; lese en bok; spille basketball med venner - bare finne en aktivitet som tar deg bort fra å spise.